RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Givergleden blant elevene på Bogstad skole er stor.
Givergleden blant elevene på Bogstad skole er stor. Foto: FOTO: BOGSTAD SKOLE

Omvendt julekalender

På Bogstad skole fokuserer elevene på å gi i stedet for å få i førjulstiden.

BOGSTAD: Elevene ved Bogstad skole har i flere år vært med på å støtte forskjellige prosjekter i regi av SOS-barnebyer. Og denne gangen falt valget på SOS-barnebyers omvendte julekalender. I stedet for å få en gave i en ny luke hver dag i desember gir elevene en inntjent pengegave.

– Elevene engasjerer seg veldig i dette, og nå i førjulsstriden har de samlet inn penger ved å gjøre småjobber og tjenester for familie og kjente. Pengene de har fått for dette, går rett til sos-barnebyer. Denne gangen er totalsummen rett i underkant av 20.000 kroner, forteller en tydelig stolt undervisningsinspektør ved Bogstad skole, Christine Racine og legger til:

– Elevene er selv veldig fornøyd med dette. De er bevisste på at de på denne måten er med å hjelpe barn som ikke har det like godt som dem selv.

Flere av elevene har tegnet tegninger, og noen har i tillegg skrevet noen linjer i forbindelse med prosjektete. Anine på 10 år skrev: «Til SOS-barnebyer. Bra at jeg kan støtte dere. Håper dere får en god jul».


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere