*Nettavisen* Nyheter.

Ønsker for idretten

For hver bydel er det en rullerende plan som omhandler hvordan man lokalt ønsker å prioritere lokale idrettsanlegg. I kveld skal den behandles i bydelsutvalget på Søndre Nordstrand.

Søndre Nordstrand: I denne bydelen kan man glede seg over at en del tidligere ønsker er innfridd, og momentene dermed kan tas ut av den rullerende planen. Men nye innspill har kommet, og disse skal nå meldes inn til Oslo Idretrtskrets i håp om at de prioriteres slik at det kommer penger.

På den nye listen som er innstilling fra Kultur- og oppvekstkomiteen i bydelen står Holmlia Sportsklubbs prosjekt om nytt klubbhus. Denne saken har fått prioritet 1.

Med prioritet 2 står idrettspark på Mortensrud i regi av Grønmo Golfklubb, Klemetsrud IL, Søndre Nordstrand Rideklubb og Troll Karateklubb. Så er det 1.-prioritetssak om aktivitetspark med lekeapparater på Bjørndal.

Administrasjonen skal sjekke om ridehallprosjektene på Søndre Aas gård og Lofsrud har fått tippemidler og til slutt ber komiteen bydelsadministrasjonen henstille til byrådet om at leiekontrakten for Søndre Nordstrand rideklubb fornyes og at rideklubben får bygge den planlagte ridehallen.

Den lokale del av kommunedelplanen for idrett har også vært behandlet i miljø- og teknisk komité, men derfra foreligger det ikke annen innstilling enn at saken behandles direkte i bydelsutvalget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.