*Nettavisen* Nyheter.

Ønsker innspill til trafikkplan

ÅPEN FOR INNSPILL: Som leder av bydelens Miljø og tekniske komité skal Tore Rønning (Ap) lede arbeidet med trafikkplanen. Nå skal ber han om innspill fra vel, organisasjoner og enkeltpersoner. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Bydel Søndre Nordstrand vil involvere nabobydeler/kommuner og ha dine innspill til trafikkplan.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

SØNDRE NORDSTRAND: Det var i sin tid SVs Liv Jorunn Eriksen som kom med forslaget om en bydelsomfattende trafikkplan. Dette etter at Bydel Nordstrand kom med sin plan i 2011 som ville gi trafikale effekter i Søndre Nordstrand, spesielt i Hauketo-området.

Inviterer naboene

Trafikkplanen skal tilpasses modellen fra Bydel Nordstrand, men de omkringliggende bydelene og kommunene Ski og Oppegårds innspill skal vektlegges i langt større grad.

– Vi trenger innspill og medvirkning fra alle organisasjoner, velforeninger og enkeltpersoner, oppfordrer Tore Rønning (Ap) som leder bydelens Miljø og tekniske komité.

På forrige ukes BU-møte fikk komiteen det formelle mandatet til å sette i gang jobben med en trafikkplan.

Høring i 2013

Trafikkplanen skal etter planen ut på høring første halvår 2013, med sikte på å sendes over til bystyret på høsten 2013.

Bydelen har en trafikkplan fra 2006, men ingen av punktene i denne planen er gjennomført, bortsett fra parkeringen rundt Esso på Holmlia som nå er historie.

LES OGSÅ

Jubler for bomforslag

Ulovlig parkering gir utrygg skolevei

Lover trafikkplan for bydelen

Ekebergveien blir flere meter bredere

Mobiliserer beboere mot bredere Ekebergvei

– Nei til mer trafikk i vår boligvei

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.