*Nettavisen* Nyheter.

Ønsker parkområde

Espen Solvoll bruker Lille Bislett ofte. Foto: Huck

Lille Bislett bør bli parkområde, mener Espen Solvoll og Nikolai Kleivan. De er glade for at det er satt av mer penger til opprusting av plassen i byrådets budsjettforslag.

BISLETT: Samme dag som byrådets budsjettforslag ble offentliggjort, tok Lokalavisen turen bort til et av områdene som nevnes som den store vinneren av byens plasser, nemlig Lille Bislett.

Det hadde vært kult med et parkområde her, og litt bedre basketballbane, sier Espen Solvoll. Nikolai Kleivan mener et parkområde på Lille Bislett definitivt bør prioriteres, og selv om han er glad i ballspill ønsker han ikke at hele området "slukes" av en stor fotballbane eller lignende.

Vi er her ofte vi, sier Espen, og hopper opp mot basketballnettet med all sin kraft. Begge guttene synes bydelen trenger flere grøntområder og parker som kan brukes både til idrettsanlegg og annet.

Mer til plasser

Byrådet satte tidligere i år av 11 millioner kroner til å ruste opp plasser i Bydel St. Hanshaugen, i Kommunedelplanen for torg og møteplasser. Nå videreføres dette arbeidet med 20 nye millioner kroner, med Lille Bislett som første prioritet.

Plassene som tidligere i år ble prioritert var Adamstuen, Fredensborgveien/Maridalsveien og plassen ved Schandorffs/Trefoldighetskirken. Nå er det altså Lille Bislett som står på toppen av lista. Bystyregruppene behandler for tiden budsjettforslaget, som planlegges vedtatt 11.desember.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag