RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RASK: Opel Insignia OPC kommer med en motor på 325 hk og 400 Nm i drakraft.
RASK: Opel Insignia OPC kommer med en motor på 325 hk og 400 Nm i drakraft.

Opc, for en Opel!

Mens kriseryktene svirrer lanserer Opel en hardcore-versjon av Insignia.

De sportslige variantene av Opel heter OPC (Opel Performance Center) , og nå er det klart for Insigna OPC med hele 325 hk motor og 400 Nm i drakraft.

Null til 100 km/t går unna på seks sekunder. Turbomotoren er den 2,8 liter store V6-eren fra Holden i Australia som er trimmet opp fra 260 til 325 hk. Toppfarten er elektronisk sperret på 250 km/t.

For første gang i OPCs historie kommer en Opel med adaptivt 4x4 system og elektronisk eLSD (electronic rear limited slip differential) differensialbrems bak som standard.

Avkrefter krise

Omtrent samtidig som råskinnet ble avduket gikk Opel ut og avkreftet ryktene om at selskapet skal være økonomisk på felgen på grunn av den økonomiske krisen i moderselskapet General Motors.

En talsmann for Opel sier til Automotive News at selskapet har penger nok til å overleve de neste fire månedene. Innen den tid vil forholdene rundt GM og svenske Saab være avklart. På grunn av vrakkampanjen i Tyskland og flere andre land i Europa selger Opel for tiden rekordmange biler.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere