RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Operakoret med konsert på perrongen

Nå blir det opera ut til folket! Operakoret tar toget over fjellet for å besøke sitt bergenske publikum. Men før avgang fra Oslo S, holder de minikonsert på perrongen til glede for andre reisende.

Vanligvis opptrer Operakoret på scenene i operahuset i Oslo, men mandag 9. mars kl. 07.45 vil 50 korister synge opera på Oslo S. Andre reisende skal få en god dose Carmen-musikk med seg inn i dagen. Deretter drar Norges eneste profesjonelle kor til Bergen for å holde konsert i Grieghallen.

- Opera til folket er en viktig del av vårt arbeid for at Den Norske Opera & Ballett skal nå ut til hele landet. For å få til det, kan vi ikke bare invitere til vårt fantastiske operahus, men vi skal også gjeste andre steder i Norge og opptre på alternative scener, som NSBs perronger, sier administrerende direktør i Den Norske Opera & Ballett, Tom Remlov.


Mens programmet i Grieghallen består av tysk og nordisk romantisk musikk, vil korets eget bluegrassband og barbershopgruppe, en sanggruppe som synger a capella, underholde om bord i toget.

Musikk: Brahms, Schubert, Söderman og Grieg.
Dirigent: Steffen Kammler
Klaver: Tore Dingstad
Med musikere fra Bergen Filharmoniske orkester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere