RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opp med hodet MS/Abildsø

Både gutte- og jentelaget til MS/Abildsø (G92 og J92) tapte sine kvartfinaler samtidig på Ekeberg fredag morgen, værst var det nok for jentene som tapte på myntkast.

Ekeberg: Alt så ut til å gå veien for jentene som ledet kampen 1-0 (Charlotte Bråttum) til det gjenstod mindre enn ett minutt i oppgjøret mot finske Tu We. Men, en lei sprett førte til at ballen gikk i bue over keeperen og dermed ble resultatet etter ordinær tid 1-1.

Etter målløse og nervepirrende ekstraomganger måtte det myntkast til for å kåre en vinner. Da handler det som kjent om bare én ting, nemlig flaks.
Det hadde Tu We ved denne anledningen, men den flotte jentegjengen beholdt fatningen selv om skuffelsen må anses som formidabel.

Ps. Tu We møter Tertnes i finalen lørdag klokken 0910.

Spilte mot gutta

Før Norway-cup forberedte jentene seg til cupen med fotballturnering i Skagen hvor de fikk alle guttene for seg selv. Det var kun to jentelag som var påmeldt og dermed fikk jentene tilbud om å spille i gutteklassen, dette takket jentene ja til. Jentene var selvfølgelig forberedt på hard matching, og de tre første kampene tapte de med til sammen 0-20, uten at det tok fra dem motet, men i den siste kampen vant de 4-2 mot Ås - det likte guttene svært dårlig.

Tapte mot VIF

Gutta startet også sin kvartfinale best ved å lede 1-0 (Pål Ellingsen) mot sterke Vålerenga. Laget som har spilt strålende hele veien, måtte se tre VIF-scoringer i den siste omgangen og dermed var også drømmen om gull over for dette MS/Abildsø-laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere