RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

INGEN SNØ I VENTE: Det er bare å la skiene stå, mildværet fortsetter langt ut i neste uke.
INGEN SNØ I VENTE: Det er bare å la skiene stå, mildværet fortsetter langt ut i neste uke. Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

Opp mot ti varmegrader i Oslo til helgen

Til deg som lengter etter snø må vi bare skuffe. Til helgen blir det opp mot ti varmegrader i Oslo, så det er ikke noe poeng i å pakke ut skiene helt ennå.

OSLO: Det er sikkert flere som nå begynner å blir svært så utålmodige på å komme seg ut i fine nypreparerte løyper. Da må du i så fall sette deg i bilen å kjøre nordover, for i Oslo holder mildværet seg en god stund til.

– Det blir fremdeles kaldt på nettene, og morgenfrost, men mildværet på dagtid holder seg i cirka en uke fremover, forteller statsmeteorolog Vibeke Thyness.

Unntaket er torsdag hvor det er muligheter for under null grader på dagen, men fra fredag og innover helgen er det ventet opp mot ti varmegrader.

Se Oslo-værvarselet i detalj her.

– Det ligger heller ikke an til nedbør, så det virker som det kan bli en riktig så bra helg, men ikke noe snø dessverre, sier Thynes.

Utover neste uke blir det igjen stabilt kaldere, men det er ikke utsikter for noe nedbør.
 

LES OGSÅ:

Her er de beste turene i Østmarka

Disse damene kaster klærne hver fredag

München-nei kan bety Oslo-OL i 2022
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere