*Nettavisen* Nyheter.

Oppgitt over «pikk»-stunt

Dette grove stuntet har mange reisende med trikken blitt utsatt for de siste dagene. Ruter setter ikke særlig pris på det. Foto: FOTO: PRIVAT

Ruters nye kampanje for hyppigere avganger har fått en ny og grov vri. På linje 13 er flere av Ruters plakater blitt manipulert. – Dette er veldig beklagelig, sier informasjonssjef Gry Isberg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Informasjonssjef i Ruter, Gry Isberg beklager dersom noen føler seg støtt. Foto: FOTO: RUTER

SENTRUM: Den manipulerte teksten på bildet snakker for seg selv. Derfor trenger vi ikke gjenta den her. De siste dagene har mange reisende fått hakeslepp over Ruters plakater. På linje 13 er det hengt opp flere manipulerte plakater.

Informasjonssjef Gry Isberg setter lite pris på dette stuntet. Eller ad-busting, som det også blir kalt.

– Vi beklager dersom noen har følt seg støtt av dette. Med en slik grov språkbruk, skjønner vi godt at de reisende har reagert. Dette er ikke noe hyggelig. Vår markedssjef fikk en telefon fra en sint kunde som lurte på om vi sto bak dette. Vi måtte bare understreke at vi ikke ville gjort noe sånt, sier Isberg.

Det er første gangen Ruter har blitt utsatt for et slikt.


– Men jeg har hørt at det har skjedd i andre land. København herjes for tiden av ad-bustere med en tilsvarende form for humor.

Fjernet plakater

Den siste manipulerte plakaten ble fjernet fredag morgen. Isberg håper ingen nye kommer opp.

– Vi skal være ekstra obs på dette den nærmeste tiden. Vi har bedt våre sjåfører være oppmerksomme. Men vi kan aldri gardere oss 100 prosent mot slike stunt, sier Isberg.

Hun velger å være litt positiv også.

– Denne plakaten er en del av vår nye kampanje om hyppigere avganger. Den er blitt lagt merke. Tydeligvis har noen blitt inspirert av en bra kampanje, sier Isberg.

Har du sett noe liknende andre steder i Oslo? Tips oss om det!

Del på Facebook

LES ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Åtte sykehjem i Oslo vasker tøyet sitt på Lillehammer – hver uke

Seksuelle overgrep på fest stadig mer vanlig

Silje Nergaard kjemper mot skulpturpark

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.