RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LET’S DANCE! Leonard Jackson og 6. og 7. klassinger fra Nordre Aker ved Brekkedammen under markeringen av Dansens Dag i 2010. ARKIVFOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP
LET’S DANCE! Leonard Jackson og 6. og 7. klassinger fra Nordre Aker ved Brekkedammen under markeringen av Dansens Dag i 2010. ARKIVFOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Opplev dansefest ved dammen!

Fredag 29. april svinger bydelens skoleelever seg til musikken.

BREKKEDAMMEN: Da er det nemlig nok en gang klart for Dansens Dag. Tradisjon tro byr rundt 300 elever fra 6. og 7. trinn fra flere av bydelens skoler på danseoppvisning ved Brekkedammen («Frysja») kl. 10.30.

SE STOR BILDESERIE FRA DANSENS DAG I NORDRE AKER I 2010 HER!

Prosjektet er en del av den lokale satsingen på Den kulturelle skolesekken i Bydel Nordre Aker. I tillegg opptrer dansegrupper fra Aktivum som en del av markeringen.

– Ukene i forkant øver elevene på hver sine skoler, før de møtes til en felles dans! sier enhetsleder for kultur, Liv Husby.

Instruktør er Leonard Jackson, pedagog, koreograf og danser fra Nottingham, England.

Dansens Dag har blitt feiret i Norge i tolv år, men allerede i 1982 etablerte International Dance Commitee ITI og UNESCO den internasjonale Dansens Dag som en markering av all dans. Ønsket er at dansere verden over skal feire dans som kunstform.

Les også: Dansens dag 2009
Les også:
Dansens dag 2008
Les også: Dansens dag 2007
Les også:
Dansens dag 2006

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere