RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opplevelsesdag ved Skredderjordet


Åsmund Bjørnstad er på vei opp taubanen for å feste et tau, barna i Skredderstua Barnehage følger spent med.
Åsmund Bjørnstad er på vei opp taubanen for å feste et tau, barna i Skredderstua Barnehage følger spent med. Foto: ALLE FOTO: SIMEN SUNDSBØ
Det var nok av morsomme fysiske utfordringer da barna i Skredderstua hadde opplevelsesdag med høytsvevende taubaner.

Skredderjordet: Skredderstua kulturbarnehage vil at barn skal få utfolde og utfordre seg selv fysisk, de var derfor ikke vonde å be da barnehagepappa Åsmund Bjørnstad ville arrangere en taubanedag.

Del på Facebook

Friluftsopplevelser

Bjørnstad jobber med friluftsopplevelser og hadde lyst til å gi datterens barnehage en spesielle opplevelse. På et foreldremøte foreslo han å lage taubaner mellom trærne i barnehagen, og det syntes barnehagen var en kjempe god idé.

To taubaner

Barna fikk prøve to taubaner. I den ene ble de spent fast i klatreseler og fikk suse i stor fart høyt oppe i luften. Den andre gikk langs bakken, der barna måtte holde seg fast selv. Selv om banene gikk fort og høyt og kanskje var litt skumle, var barna veldig ivrige etter å få prøve og de fikk selv bestemme hvor fort og høyt de ville kjøre. De var også flinke til å heie hverandre frem og skryte av dem som mestret utfordringene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere