Gå til sidens hovedinnhold

Oppmøtet regnet bort

I fjor ble det rekordoppmøte under Ellingsruddagen. Regnværet sørget for at det var færre som kom i år. Likevel er arrangørene fornøyde.

Ellingsrud:Arrangørene av Ellingsruddagen 2005 håpet på å gjenta suksessen fra i fjor da rundt 500 mennesker møtte opp på det lokale arrangementet. Kaldt og ustabilt vær sørget for at rekordbesøket uteble. Likevel er arrangørene fornøyd.
- Jeg er kjempefornøyd med at så mange trosset det dårlige været. Vi hadde uflaks med været men mange møtte likevel, sier organisator og frivillighetsleder Monika Ustad.

Høy kvalitet

Årets Ellingsruddag var i følge arrangørene vellykket også når det gjaldt kvaliteten på deltakerene. Dagens desiderte høydepunkt var konsert med Samsaya. Rap- artisten fra Ellingsrud fremførte sangene fra hennes siste album med en selvsagt autoritet og fanget publikum fra første stund.
Hennes fargerike miks av rock, r&b, hip hop og funk var en stor glede for publikum. Som en takk fra arrangørene fikk hun overlevert en t- skjorte designet av Edmund Yang.
- Dette er en flott gave. Jeg kommer til å bruke denne t- skjorten under Nelson Mandela konsert i Tromsø, sier Samsaya.

Supa star

Det andre høydepunktet for dagen ble talentkonkurransen Ellingsrud Supa Star. Ungdommer fra Ellingsrud viste sine talenter til publikums store glede. Monika Ustad var strålende fornøyd med det Ellingsrud- ungdom hadde å vise.
- Det er veldig gøy å se hvor mange flinke ungdommer vi har og hva de får til, sier Ustad.
I en hard konkurranse var det Donneel som stakk av med seieren til slutt. Han fremførte beat box og fikk hovedpremien på 1000 kroner. Publikum kunne også se Serwa Mahmodi femføre magedans, Kim Rino Ruud spille trompet, drilljentene med deres drillshow, Jasica Shankar på fiolin, Cey & Ninja og Ast og Talli med deres rap- numre og Mike og Tessa som spilte gitar og sang.
Blant arrangørene var også Ellingsrud kirke som sørget for gratis ansiktsmaling for de minste. Kirken arrangerte også utendørs gudstjeneste søndag 29. mai. Også Velforeningen, Ungdomsgruppa, Natteravnene, Pensjonistforeningen og bydel Alna var blant de som sørget for å gi beboere på Ellingsrud en flott forestiling på en regnfull dag.

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin