*Nettavisen* Nyheter.

Opprop for tryggere gater

På Bydelsdagen lørdag lanserte Lokal Agenda 21 Trafikkaksjonen. Visjonen er at Sagene skal bli både tryggere og mindre forurenset.

SAGENE: Lørdag ble Trafikkaksjonen offisielt startet på torget på Sagene. Medlemmer i Sagene Lokal Agenda 21 Forum (LA21) gikk rundt for å samle inn underskrifter til et opprop som skal sendes til Samferdselsetaten. Foruten å få til en opprusting av Arendalsgata, ønsker de også mer generelle tiltak for å redusere trafikken og forurensningen.
Vi ønsker blant annet å se på gatestandarden og oppdatere gatene. Vi vil også redusere både farten og gjennomgangstrafikken og få til en bedre trafikkregulering inn og ut av bydelen. Det er viktig å ta vare på de små sentrumsområdene slik at ikke bomiljøene belastes av for mye trafikk, sier leder for LA21 Joachim Fladmark-Hauge.
Og lederen var fornøyd med oppslutningen.
Det har gått veldig bra, vi har fått masse underskrifter så langt. Det virker som om alle som bor på Sagene vil være med og støtte opp om dette, fra barnehager til enkeltpersoner, sier Fladmark-Hauge. Han kan fortelle at underskriftslister skal legges ut både på nett og på Samfunnshuset.
Vi har ikke satt noen endelig frist ennå, men listene kommer til å være tilgjengelige fram til juni engang, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.