Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opprop mot boliger for vanskeligstilte

STORDAMVEIEN 3: Denne firemannsboligen skal være i dårlig forfatning, og kan bli revet til fordel for oppsetting av flere boligmoduler for vanskeligstilte.
STORDAMVEIEN 3: Denne firemannsboligen skal være i dårlig forfatning, og kan bli revet til fordel for oppsetting av flere boligmoduler for vanskeligstilte. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
Beboere i nabolaget til tomtene som foreslås brukt til modulhus for vanskeligstilte i Østensjø er bekymret. Bydelsutvalget behandler saken i kveld.

ØSTENSJØ: Boligbygg og Bydel Østensjø ønsker å sette opp modulhus fire steder i bydelen, for å skaffe raske boliger til vanskeligstilte.

Boligene tåler en støyt og er beregnet på alt fra flyktninger til folk med dobbeltdiagnoser innen rus og psykiatri. Dette bekymrer flere i nabolaget til de aktuelle tomtene.

– Katastrofalt

– Det er litt betenkelig og bekymringsverdig at de vil legge hjem for rusmisbrukere så nær Oppsal arena og mellom en skole og en barnehage på Trasop, sier en leser til Nordstrands Blad.

– Dette prosjektet er katastrofalt for miljøet. Boligene for rusmisbrukere skal ha uknuselige vinduer. Våre hus på Trasop og Godlia har ikke uknuselige naboer, skriver en annen leser.

Etter at vi i forrige uke skrev om planene er det laget et opprop mot modulhus i Bydel Østensjø. Det har i skrivende stund 265 underskrifter.

Naboer på Risløkka er også bekymret for nye boliger for vanskeligstilte. Det skapte stor debatt.

Her ligger tomtene

De fire tomtene som er foreslått til formålet ligger i Wetlesens vei 54, Trasopveien 7-9, Stordamveien 3 og i skråningen nedenfor krysset Skullerudveien/Enebakkveien på Abildsø/Løvset.

Boligsosial handlingsplan og forslag om oppsetting av modulhus for vanskeligstilte behandles av Østensjø bydelsutvalg i kveld.

De har møte i bydelens lokaler på baksiden av Bøler senter mandag 29. april klokken 18.30.

SAKSKARTET TIL MØTET I ØSTENSJØ BYDELSUTVALG FINNER DU HER

Møtet starter med åpen halvtime der beboere kan komme med innspill i saker som opptar dem.


LES OGSÅ:

Her vil de bygge modulhus for vanskeligstilte i Østensjø

Vil trekke tilbake kulturstøtte til Sarabråtens Venner

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!