RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte ned med lånt varebil: Harald Nesset har nok en gang tatt turen til barnekrisesenteret i byen Auce i Latvia. Varebilen var denne gang full av treningstøy.
Kjørte ned med lånt varebil: Harald Nesset har nok en gang tatt turen til barnekrisesenteret i byen Auce i Latvia. Varebilen var denne gang full av treningstøy. Foto: FOTO: LILLEAKER LIONS

Opprørt over forholdene på barnekrisesenter

Harald Nesset i Lillaker Lions returnerte nylig fra barnekrisesenteret i byen Auce, lengst sør i Latvia. Han er opprørt over forholdene.

AUCE/LILLEAKER: – Ingen som ikke har vært i et slikt område, kan forestille seg at det faktisk finnes – og det bare en kort tur fra vår egen hage, sier Nesset.

Han har akkurat kommet hjem etter å ha kjørt en gavesending Lions har gjort i samarbeid med Ullern IF.

– Sammen med Jan Terjesen fra Lilleaker Lions dro jeg nedover i en varebil, lånt av noen elskverdige naboer. På den måten fikk vi overlevert den flotte gaven.

De ble naturlig nok svært glade for det de fikk. Der er det slett ingen selvfølge for barna å få den slags utstyr, sier Nesset, og sikter til praktiske treningsklær barna kan bruke på skole og i fritiden.

LES OGSÅ: Russejenter banket opp av russejenter

– Skrikende behov

Gavene ble levert på det barnekrisesenteret Lilleaker Lions støtter i byen Auce.

– Senteret er svært slitt, og som tidligere nevnt, renner det vann gjennom taket i det tidligere barnesykehuset fra Sovjet-tiden.

Det er et skrikende behov for vedlikehold, og Lilleaker Lions har til nå gitt 110.000 kroner. Disse pengene vil dekke kostnadene for nytt tak og nytt inngangsparti.

Gulvet i inngangspartiet er i ferd med å bryte sammen, og er inkludert i det arbeidet denne summen vil dekke, sier Nesset.

– Vi har spurt alle de andre Lions-klubbene i Oslo-regionen om støtte, så vi håper vi får inn store nok summer til at vi får ferdigstilt restaureringen av hele bygget innvendig og utvendig. Det håper vi kan kan vi gjort allerede nå til sommeren.

Under Lions kunstsalgsutstilling tidligere i år fikk Lilleaker Lions et flott isbjørnmaleri.

LES OGSÅ: Bente Bogen har venteliste på to år

Selger maleri

– Vi oppfordrer nå bedrifter til å kjøpe dette maleriet av oss, slik at midlene kan gå uavkortet til dette arbeidet.

30.000 kroner og bedriften kan dekke en ledig vegg med et fargerikt og spennende maleri, sier Nesset og håper nå interesserte bedrifter vil ta kontakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere