RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opprykket glapp


Trym Langeggen og lagkameratene i Groruddalen Golfklubb havnet langt bak opprykksplassene etter en svak avslutningsdag i NM.
Trym Langeggen og lagkameratene i Groruddalen Golfklubb havnet langt bak opprykksplassene etter en svak avslutningsdag i NM.
Juniorene til Groruddalen Golfklubb klarte ikke å sikre seg opprykk i NM på hjemmebane.

ROMMEN: I fjorårets lag-NM spilte Groruddalen i 1. divisjon, men klubben rykket dessverre ned. I år var planen at gjengen skulle slå tilbake i sitt eget norgesmesterskap på Rommen.

- Å rykke opp har vært målet i hele år, forteller Henrik Wang.

Han og lagkameratene var dermed skuffet da de måtte innse at det ble femteplass totalt; én plass bak den siste opprykksplassen til 1. divisjon.

I rute etter én dag

Arendal & Omegn stakk av med førsteplassen i mesterskapet på Rommen. Sørlendingenes 370 slag totalt var to bedre enn Nøtterøy på andreplass. Kongsberg ble nummer tre og Huseby & Hankø nummer fire. Groruddalen lå på fjerdeplass etter dag én, men havnet etter singelrunden onsdag hele 16 slag bak opprykksplass.

- Egentlig hadde vi veldig lyst til å vinne siden det var hjemmebane. Dessverre har vi ikke spilt så bra som vi burde, sier Trym Langeggen.

I tillegg til ham og Henrik Wang, spilte også Magnus Aabø Mellem, Michael Filstad Jacobsen og Martin Mørk for Groruddalen Golfklubb.

Må prøve senere

Groruddalen-spillerne legger ikke skjul på at det er mer stas å spille i 1. divisjon.

- Det er stor forskjell på nivået på de to divisjonene. Vi kunne nok hengt med også i 1. divisjon på en god dag, sier golfgutta nå må vente ett år på en ny opprykkssjanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere