*Nettavisen* Nyheter.

Opprykkshåpet brast

Røa klarte ikke å utnytte sjansene og gikk på et bittert 4-3 tap mot Hamar. Dermed røk sjansen til eliteseriespill.

Røa: Hjemmelaget hadde laget et flott arrangement rundt kampen, med blant annet speaker, kiosktjeneste og ballgutter. Rundt 125 tilskuere var til stede, deriblant endel gamle spillere. Røa trengte en seier for å beholde kontakten med Høvik og Snarøen som holder kvalifiseringsplassene, og hjemmelaget fikk en god start på kampen.

God start


Etter fire minutter vant Tormod Sandvei ballen på midtbanen og spilte fri Christian Foss på høyresiden. Foss satte ballen oppe i Hamar-keeperens korte hjørne fra skrå vinkel. Røa ble litt for forsiktige etter scoringen, Hamar flyttet presset høyere opp og opptrådde mer aggressivt i duellene. Det gjorde at de vant nesten alle andreballene utover i første omgang.
Etter 16 minutter utliknet Hamar etter en corner. Røa manglet bevegelse både på midtbanen og på topp og slet med å få igang sitt etablerte angrepsspill. Etter 32 minutter tok Hamar ledelsen på et langskudd etter en dårlig klarering av Røas forsvar, men laget viste god lagmoral tross at Hamar styrte kampen før pause. Fem minutter senere utliknet Per Kristian Winge fra kort hold etter en retur fra Hamars keeper etter et innlegg fra Tormod Sandvei.

Misbrukte sjansene

I andre omgang opptrådde Røa mer aggressivt. De vant flere andreballer og fikk bedre bevegelse fremover. I løpet av den første halvtimen skapte Røa gode målsjanser, deriblant et skudd i tverrliggeren. I tillegg til at de ikke utnyttet sjansene var ofte de to-tre siste pasningene for upresise. Røa utnyttet også cornerne sine for dårlig, mens Hamar skapte sine største målsjanser på dødballer.
Etter 82 minutter tok Hamar ledelsen etter corner og tre minutter før slutt økte de til 4-2 på nok et hjørneslag. Simen Kamfjord reduserte for Røa fem minutter før slutt, men da var det for sent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag