RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal klare for Postenligaen

Håndballdamene til Oppsal sikret opprykk til Postenligaen tre runder før slutt etter at laget utklasset Fjellhammer onsdag kveld.

FJELLHAMMER: Endelig kunne jentene i Oppsal slippe jubelen løs etter et turbulent år, da seieren over Fjellhammer kronet sesongen med opprykk.Oppsal slet før sesongen med store økonomiske problemer. Herrelaget måtte trekke laget, mens klubben ble reddet fra konkurs på overtid.

Opptaur

Onsdag derimot var det kun smil å spore blant jentene etter at laget gjorde oppskriftsmessig jobben mot Fjellhammer, samtidig som Nordstrand tapte mot BSK.

Dermed skal jentene spille i Postenligaen for første gang i klubbens historie.

– Det føles fantastisk å være klar for Postenligaen tre runder før slutt. Jentene i klubben har skrevet historie, sier trener Djordje Teodorovic, som rett etter kampen feiret med å sprute champagne over hele parketten.

– Jeg hadde med champagne siden jeg hadde en mistanke på at vi kom til å klare det i dag, sier han.

Les også: Økonomien kan stoppe Oppsal

Nå inviterer han publikum til avslutningsfest 28.mars i kampen mot Glassverket i Oppsal Arena.

– Vi ønsker å feire sammen med publikum, samtidig som vi skal revansjere sesongens eneste tap, sier Teodorovic.

Attraktiv klubb

Treneren gleder seg til neste år og sier det er mye arbeid som må legges ned før de har et slagkraftig lag i den øverste divisjonen.

– Izabela Duda er Norges beste spiller. Jeg tror vi kommer til å bli en attraktiv klubb for spillere. Vi har vist at det jobbes veldig bra i klubben.

Hva med økonomien?

– Siste rapportene fra styret sier at ting er i ferd med å falle på plass, sier treneren.

Les også: De unge tror på fremtiden

Lagets store stjerne Izabela Duda scoret hele 15 mål mot Fjellhammer. Hun er svært stolt over hva laget har prestert i år.

– Vi har ventet på dette hele sesongen. Selv om vi tidvis har vært litt opp og ned, så har vi vunnet de viktige kampene, sier hun.

Hva skal til for at dere skal hevde dere i Postenligaen.

– Vi trenger flere spillere. Vi har et veldig ungt lag, så vi må ha flere rutinerte spillere, sier Duda, som definitivt spiller i Oppsal også neste sesong.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere