RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal ledet mot Larvik etter 37 minutter


HOLDT FØLGE: Vanessa Tellenmark og Oppsal holdt følge med seriemester Larvik i nesten 40 minutter.
HOLDT FØLGE: Vanessa Tellenmark og Oppsal holdt følge med seriemester Larvik i nesten 40 minutter. Foto: FOTO: Arild Jacobsen
Etter 37 minutters spill ledet håndballdamene til Oppsal 17-16 mot suverene Larvik HK. Så raknet det, og den nybakte seriemesteren vant 31-23.

LARVIK: For et Oppsal-lag som kjemper med nebb og klør for å overleve i Postenligaen, så var onsdagens kamp i Arena Larvik en skikkelig opptur.

13-12 ledelse til pause, og 17-16 sju minutter ut i andre omgang er det ikke mange andre norske lag som kan vise til de siste ti årene mot Larvik HK.

LES OGSÅ: Senstad forlanger mer av Duda

Riktignok ble "alt som normalt" de siste drøye tjue minuttene. Da løp de nybakte seriemesterne i fra Oppsal, og vant til slutt med komfortable 31-23.

Levanger neste

Med null poeng med seg hjem i bagen ligger Oppsal fortsatt meget utsatt ttil på kvalikplassen for nedrykk, og førstkommende onsdag avgjøres mye.

LES OGSÅ: NIF sendte Oppsal mot nedrykk

Da kommer Levanger på besøk til Oppsal Arena, og trønderne ligger under nedrykksstreken - ett poeng bak Oppsal, men med en kamp mindre spilt.

Da skjønner alle at Oppsal ikke har råd til å tape den kampen hvis de har tenkt å spille i Postenligaen også neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere