*Nettavisen* Nyheter.

Oppsal ledet mot Larvik etter 37 minutter

HOLDT FØLGE: Vanessa Tellenmark og Oppsal holdt følge med seriemester Larvik i nesten 40 minutter. Foto: FOTO: Arild Jacobsen

Etter 37 minutters spill ledet håndballdamene til Oppsal 17-16 mot suverene Larvik HK. Så raknet det, og den nybakte seriemesteren vant 31-23.

LARVIK: For et Oppsal-lag som kjemper med nebb og klør for å overleve i Postenligaen, så var onsdagens kamp i Arena Larvik en skikkelig opptur.

13-12 ledelse til pause, og 17-16 sju minutter ut i andre omgang er det ikke mange andre norske lag som kan vise til de siste ti årene mot Larvik HK.

LES OGSÅ: Senstad forlanger mer av Duda

Riktignok ble "alt som normalt" de siste drøye tjue minuttene. Da løp de nybakte seriemesterne i fra Oppsal, og vant til slutt med komfortable 31-23.

Levanger neste

Med null poeng med seg hjem i bagen ligger Oppsal fortsatt meget utsatt ttil på kvalikplassen for nedrykk, og førstkommende onsdag avgjøres mye.

LES OGSÅ: NIF sendte Oppsal mot nedrykk

Da kommer Levanger på besøk til Oppsal Arena, og trønderne ligger under nedrykksstreken - ett poeng bak Oppsal, men med en kamp mindre spilt.

Da skjønner alle at Oppsal ikke har råd til å tape den kampen hvis de har tenkt å spille i Postenligaen også neste sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.