RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal mister 8-målsscorer


Flytter: Hanne Kvalheim scoret åtte mål mot Anniken Dahl Christensen og Fjellhammer. Etter nyttår flytter hun til Australia.
Flytter: Hanne Kvalheim scoret åtte mål mot Anniken Dahl Christensen og Fjellhammer. Etter nyttår flytter hun til Australia. Foto: Foto: Arild Jacobsen
Hanne Kvalheim (29) var sentral da håndballdamene til Oppsal slo Fjellhammer 39-31. I januar flytter strekspilleren til Australia.

Oppsal: – Det blir litt kjipt å reise fra denne gjengen nå som det går så bra, sier Hanne.

 
 


I januar setter 29-åringen seg på flyet til Gold Coast i Australia for å ta en master.

– Jeg har vært veldig tydelig på at jeg skulle reise bort ett år, så det må jeg gjøre selv om vi har det utrolig moro i Oppsal for tiden, sier Hanne.

To “merker”

I onsdagens kamp mot Fjellhammer fikk Kvalheim mye spilletid etter at førstevalget Benedicte Bjørgen skjøt seg bort det første kvarteret.

Og når Fjellhammers trener, Jeanette Nilsen (eks. Nordstrand), kjørte med “merke” på Izabela Duda og Mari Hegna i 60 minutter - så ble det enorme rom på streken til Kvalheim & Co.

– Det er moro å spille på strek når du får så mange innspill, sier Hanne.

– Åtte spillemål er ikke hverdagskost?

– Nei, men det var gøy. Det er ikke rart at Kari-Anne (Henriksen) fikk bestemannspremien, for hun er nestsist på nesten alle innspillene. En liten ballkunstner, skryter Hanne.

Lå under 0-4

Oppsal fikk en elendig start på kampen, og lå under 0-4 etter to og et halvt minutts spill.

– Det er litt tilfeldig siden vi brenner to enorme sjanser, mens Fjellhammer har litt tur med et par av målene sine, sier trener Djordje Teodorovic.

Men med det mannskapet Oppsal har er det ingen grunn til å stresse selv om Fjellhammer var flinke til å “krige” - og hadde føringen i matchen lenge.

– Ble dere stresset av de to “merkene”, Teodorovic?

– Nei, jeg vil ikke si det. Vi scorer 39 mål, og har et hav av sjanser vi brenner. Men problemet var at vi var veldig slurvete i forsvar.

Etter 22 minutter ga Kvalheim OPpsal ledelsen 11-10, det var første gang Oppsal ledet i matchen.

Derfra og inn var det ingen tvil.

– Det ble en sliteseier, sier Djordje Teodorovic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere