RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal mot eliten


Klare: Erik Skifjeld Alm og Oppsal er klare til å ta i mot Sandefjord i kveld.
Klare: Erik Skifjeld Alm og Oppsal er klare til å ta i mot Sandefjord i kveld.
Vinner Oppsals håndballherrer med fem mål mot Sandefjord i onsdagens kvalikkamp i Oppsal Arena, så har de en bra sjanse til å spille i eliteserien neste sesong.

OPPSAL: – Vi har stor respekt for den jobben STIF har gjort i året eliteserie. De er et ungt lag og har tatt 16 poeng noe jeg synes er meget sterkt utifra mannskapet de har hatt. De har mange unge spillere som er i stor utvikling, sier trener Lars Abelsen.

Har erfaring

Oppsals spillere har vel så mye erfaring som Sandefjord fra spill i eliteserien.

– Vi må spille vårt spill og være trygge på det. Vi har flere rutinerte spillere som forhåpentligvis skal klare rammene rundt disse kampene uten å bli nevneverdig stresset. Vi er fullstendig klare over at vi må spille opp mot vårt toppnivå i 2 kamper for å ha en sjanse til å klare dette. Vi vil oppleve at vi blir hardere straffet av STIF en mot mange lag i 1 divisjon. Vi vet at STIF spiller utgruppert forsvar og dette vil selvfølgelig være en utfordring å løse. Ellers har de to gode målvakter i Walstad og Hansen som vi ikke må gjøre gode. Det blir også spennende å se om STIF igjen børster støv av evigunge Geir Jomås, sier Abelsen.

To kamper

Oppsal starter hjemme i en forhåpentligvis fullsatt Oppsal Arena i kveld, mens returkampen går i Jotunhallen i Sandefjord neste onsdag.

– Det blir en spesiell situasjon med to kamper der sammenlagt vinneren får posteligaplassen. Hjemmekampen er selvfølgelig viktig og en mulighet til å skape et godt utgangspunkt. Tror imidlertid at dette vil bli to jevne kamper og at det vil være marginalt til slutt, med Oppsal tilbake eliteserien, avslutter Lars Abelsen..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere