RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håkon Sakshaug (venstre) scoret på straffespark, men ellers var det lite å juble for hos Oppsal.
Håkon Sakshaug (venstre) scoret på straffespark, men ellers var det lite å juble for hos Oppsal.

Oppsal mot nedrykk

Etter 7-2 tapet hjemme for Røa ligger fotballherrene til Oppsal tynt an i sin 3. divisjonsavdeling.

OPPSAL: 3. divisjonsplassen stod på spill da Oppsal møtte Røa i et svært målrikt oppgjør hjemme på Trasop.

Ettersom 3. divisjon skal halveres etter sesongen må Oppsal komme blant de 6 beste for å beholde plassen. Med seier mot Røa ville de kun vært fire poeng fra denne plassen, tap ville gjøre veien adskillig lenger.

Dårlig start

Med seier i forrige kamp var det et optimistisk Oppsal som entret kunstgresset på Trasop. Men optimismen ble fort snudd til frustrasjon, etter et uheldig baklengsmål kun få minutter inn i kampen. Og ikke lenge etter er det en uklar situasjon inne i Oppsals 16 meter.

Dommeren blåser og peker på straffemerket. Oppsal får ikke sjansen til å komme inn i kampen og etter kun 10 minutter er stillingen 3-0 til gjestene.

Kampen går etter hvert inn i en jevnere fase, med vekslende press og like mange sjanser til Oppsal som til Røa. Men Røa får best uttelling på sine muligheter og når lagene går til pause er stillingen blitt 4-0.

Optimisme etter pause

Spillerstallen til oppsal er for liten til at trener Kjell Magnussen kan gjøre taktiske bytter, men "pep-talken" i Pausen ser ut til å fungere, og det er en ny energi i Oppsal i starten av andre omgang. Martin Svendsen kjemper seg inn i Røas 16 meter før han blir felt og kampens andre straffe blir blåst. Håkon Sakshaug setter den i nettet bak en bannende Røa keeper og stemning letter på Oppsal benken.

Martin Svendsen kjemper seg enda en gang til 16 meteren, han blir holdt utenfor og felt innenfor, dommeren blåser til frispark. Og selv om dette er andre gangen forsvarsspilleren til Røa feller Svendsen lar dommeren det gule kortet ligge i lomma.

Frisparket blir målløst, Røa tar ballen og like etter dunker de inn sitt femte mål, med det tar de tilbake styringen i kampen.

Unge spillere

Med 20 minutter igjen får oppsal corner, og nok en gang lurer Håkon Sakshaug ballen bak Røa målvakten. Gleden er kortvarig, da Røa to minutter senere smeller inn 6-2. Oppsal klarer ikke samle motivasjon etter dette og kampen ender 7-2 Til Røa.

Selv om resultatet kanskje betyr nedrykk ser ikke trener Kjell Magnussen bare mørkt på fremtiden.

- Vi får gå ned i fjerde, og bygge opp med nye og unge spillere.

Oppsal har mye gode spillere på vei. Dagens kanskje beste spiller Kajan Kiruba er en juniorspiller og fersk på A-laget. I tilegg har Oppsal en av Norges beste 94 grupper, de leder interkrets, og har gode resultater i Skandinaviske cuper, flere av spillerne har fått prøve seg på A-laget med stor suksess.

- Det gror godt i Oppsal, konstaterer Kjell Magnussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere