RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal og Skrim vil ha Nerma Pandza


I TENKEBOKSEN: Nerma Pandza er ønsket av både Oppsal og Skrim neste sesong.
I TENKEBOKSEN: Nerma Pandza er ønsket av både Oppsal og Skrim neste sesong. Foto: FOTO: ARILD JACOBSEN
Håndballdamene til Nordstrand kan miste toppscoreren sin. Både Oppsal og Skrim har vist interesse for Nerma Pandza (25).

BJØRNDAL: Styreleder Magne Jakobsen i Nordstrand Damer Elite bekrefter at det har ramlet noen brev ned i postkassen til klubben de siste dagene. Blant annet har både Oppsal og Skrim sendt brev på toppscorer Nerma Pandza.

- Vi skal først få en avklaring rundt trener Bendik Berg, og vi håper at han skriver under for oss i løpet av en uke. Så skal vi ta en prat med spillerne som ikke har kontrakt, sier Jakobsen.

LES OGSÅ: Pandza scorer mer enn Sulland & Co.

Seks av A-lagsspillerne står uten kontrakt. I tillegg til Pandza gjelder det Christina Solheim Andersen, Jenny Osnes Græsholt, Vilde Ingstad og søstrene Kathrine og Silje Sæthre.

I tenkeboksen

Nerma Pandza sier at hun ikke har hørt om interessen fra nyopprykkede Skrim og gamleklubben Oppsal, men 25-åringen skal uansett gå noen runder med seg selv angående sin egen håndballfremtid.

LES OGSÅ: Her er Postenligaens råtass

- Jeg skal sette meg ned å tenke litt, og jeg vil vurdere de tilbudene som eventuelt kommer, sier Pandza, som ble nummer 11 på toppscorerlisten i Postenligaen denne sesongen med sine 110 scoringer.

Pandza kom til Nordstrand fra Oppsal for et par år siden, og hun utelukker ikke en retur til sin gamle klubb.

- Jeg har lyst til å satse skikkelig, og fortsette å utvikle meg i Postenligaen. For jeg tror fortsatt at jeg kan bli bedre på det meste, sier 25-åringen.

Lang sesong

Pandza tok Postenligaen med storm i første del av sesongen, og toppet toppscorerlisten til nyttår. Så har det gradvis gått tyngre og tyngre.

- Sesongen har vært veldig lang, og jeg kjenner det på kroppen nå. Før jul spilte jeg også veldig mye, sier 25-åringen.

Så gjenstår det å se hvor langt Nordstrand vil strekke seg for å beholde sin kjevhendte storskytter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere