RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal rykket opp

Oppsal er klare for neste sesongs 1. divisjon i håndball etter å ha gått ubeseiret gjennom kvalifiseringsrunden.

Voll: Oppsal er klare for opprykk til 1. divisjon etter å ha slått Voll 23-16, Nornen 33-28 og spilt uavgjort 28-28 mot Kristiansund i Vollhallen sist helg.

Vi reiste ned med et helt klart mål om å klare opprykk før den siste kampen mot Kristiansund søndag, sier Marvin Langås som er leder for håndballstyret i klubben.

Dette klarte vi utmerket og vi fikk bevist at vår styrke ligger i utholdenhet og kondisjon. Vi avgjorde de to første kampene i løpet av de siste 10 - 15 minuttene og da er det ingen som klarer å slå følge med oss, fortsetter Langås.

Vi gjennomfører en kvalik uten tap og det skal laget og apparatet rundt ha stor ros for. Ikke minst supporterne våres som fikk merke at laget setter pris på dem, da Oppsal begjærte Time-Out i sluttminuttene mot Nornen, kun med det for øyet å applaudere alle de tilreisende. Nå er vi der vi hører hjemme og vi har selvfølgelig med tiden også mål om å ta steget helt opp. Bjarte Buen kommer til å inngå i neste sesong trenerteam og vi har også flere spillernavn på blokka, avsluttet en meget fornøyd Marvin Langås.

Ps. I overkant av 4.000 personer logget seg inn på Oppsal sine hjemmesider i løpet av helgen for å følge kvalifiseringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere