*Nettavisen* Nyheter.

Oppsal ser bra ut

Seriemester Oppsal hviler ikke på suksessen. Mandag feide de Njård av banen med 40-20, og det ser bra ut foran den kommende kvaliken til 1. divisjon.

OPPSAL: Dette er vi fornøyde med, sier veteran Bjarte Buen.
Oppsal var klare seriemestere allerede før kampen mot Njård, men Oppsal viste nok en gang at de er seriens suverent beste lag.
Vi var litt spente på om vi ville klare å mobilisere maks siden vi var klare, men det synes jeg vi løste meget bra, sier Buen.
Njård ble kledd nakne i Oppsal Arena, og vertene var best fra start til mål. Anført av rutinerte Buen holdt Oppsal lekestue, og de ga seg ikke før det sto 40-20 på lystavlen.
Gledelig å se at spillere som ikke har fått så mange sjanser tidligere går inn og gjør en kjempejobb. Da tenker jeg blant annet på Odd-Erik Vold, som kom inn fordi både Zoran Frajfic og Eivind Grabo var ute, sier Buen.
Dessuten har Oppsal fått bedre sving på trener Rolf Iversens nye opplegg.
Rolf har kommet med noen nye trekk og formasjoner, og det begynte å fungere bra i denne kampen her, synes Buen.

Tøff kvalik

Bergenseren Buen har lang fartstid i norsk topphåndball, og han har spilt i eliteserien for Fyllingen, Bodø og Nit/Hak. Nå vil han være med å spille Oppsal opp i 1. divisjon.
Vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste for å klare det, og med fullt mannskap så tror jeg vi er gode nok til å ta steget opp, sier Buen.
De seks avdelingsvinnerne i 2. divisjon møtes i kvaliken. Så langt er Oppsal, Voll, Kristiansund og Narvik klare. I tillegg blir det enten Teie eller Larvik, og Nornen eller Årstad.
Det blir sikkert tøft. Voll har balnt annet tidligere landslagsspiller Stig Penne på laget, sier Bjarte Buen.
Når det gjelder trener Rolf Iversen så skal ha være med ut sesongen, og så er det meningen at han skal jobbe med noen jentelag neste sesong.

PS! Oppsal søkte om å få hjemmebane i kvaliken, men måtte trekke søknaden ettersom Oppsal Arena var opptatt med andre arrangement.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag