Oppsal-spiller arrestert og anmeldt for voldtekt

En Oppsal-spiller ble søndag arrestert og anmeldt for voldtekt, under oppvarming til kamp mot Stord.

OSLO: Det var søndag under oppvarming til kamp mot Stord at politiet rykket inn på banen og arresterte en av Oppsals håndballprofiler, skriver Håndballmagasinet på sine nettsider.

Grunnen til arrestasjonen skal være at Oppsalspilleren natt til søndag hadde med seg en ung kvinne på hotellrommet og mot kvinnens vilje tiltvang seg sex.

Oppsals daglige leder, Kjetil Strømseth, sier til Håndballmagasinet at de ser meget alvorlig på saken.

– Spilleren har fått en anmeldelse, men er ikke tiltalt. Vi ser meget alvorlig på saken. Vi hadde et møte i sportslig utvalg igår, og vil ha både et nytt møte i sportslig utvalg og et styremøte i løpet av ettermiddagen og kvelden.

Strømseth ønsker ikke å spekulere i utfallet av politiets etterforskning, men avviser ikke at det kan bli aktuelt med en suspensjon.

– Det er et rimelig utfall, men vi avventer politiets videre utvikling i saken.

På spørsmål om de har hatt samtaler med den anmeldte spilleren og hva han sier til dette vil ikke Strømseth komme med noen kommentar.

– Vi tar saken på høyeste alvor og har fokus på å ta vare på spilleren, og så venter vi på politiets videre utvikling i saken, sier Strømseth.

Oppsal har treningsfri mandag, og møtes først til trening tirsdag. Da sannsynligvis uten den etter sigende profilerte spilleren som kom til Oppsal før denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.