RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steven Larsson var langt i fra fornøyd med laget og sin egen innsats mot Arendal. – Vi scorer fire mål på 30 minutter. Altfor dårlig, sa han etter kampen.
Steven Larsson var langt i fra fornøyd med laget og sin egen innsats mot Arendal. – Vi scorer fire mål på 30 minutter. Altfor dårlig, sa han etter kampen. Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Oppsal tok ikke vare på sjansene

Oppsal tok en tidlig 7-4 ledelse mot Arendal og var klart bedre enn gjestene i starten av kampen. Men så raknet det fullstendig for vertene.

Oppsal: Etter den gode starten begynte vertene å bomme på sjansene, mens gjestene fra Arendal satt sine. Dermed fikk Arendal en lett oppgave med å snu kampen.

– Det er altfor dårlig det vi gjør i dag. Vi starter bra, men så glir det fullstendig ut. Når vi starter kampen som vi gjør, må vi ta de sjansene vi får på dette nivået, sier trener Bent Dahl til Nordstrands Blad.

Setter ikke sjansene

Etter den meget gode starten virker det som Oppsal er vaksinert fra å score mål.

I løpet av en periode på rundt 30 minutter scorer laget kun fire mål.

– Vi bommer for mye og det virker som om vi får for mye respekt for keeperen til Arendal. Han er helt klart en god keeper, men ikke så god som vi gjorde han, sier Steven Larsson.

Trener Bent Dahl er enig.

– Det virker som om vi blir frustrerte når vi ikke scorer og frustrasjonen er med på at vi gjør feil på feil. Vi blir rett og slett dårligere utover kampen utvikler seg, sier Dahl

Viktige kamper

Arendal kontrollerte kampen fullstendig, bortsett fra en liten periode mot slutten av andre omgang uten at Oppsal truet gjestene.

Nå venter to svært viktige kamper for Oppsal. Neste søndag møter de Follo borte, før de tar imot Stord uka etter.

– Er dette skjebnekamper for dere?

– Alle kamper er like viktige, så får dere i pressen få bestemme om det er skjebnekamp eller ikke, sier Dahl.

Steven Larsson derimot mener at de skal ut i to fire-poengskamper nå.

– Det blir to tøffe kamper nå og det er to firepoengs kamper vi står ovenfor nå. Nå må vi bare bite tennene sammen og trene knallhardt frem til kampene, sier Larsson.


– Hva må dere rette opp til neste kamp?

– For min egen del må jeg bli flinkere å fokusere på eget spill. Men vi ser at vi har for dårlig avslutningsprosent, så vi bør absolutt trene mer på avslutninger den kommende uka, avslutter Steven Larsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere