RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal videre i NM


Solid: Kari-Anne Henriksen leverte varene mot Fjellhammer - og gleder seg nå til neste runde i NM mot Tertnes.
Solid: Kari-Anne Henriksen leverte varene mot Fjellhammer - og gleder seg nå til neste runde i NM mot Tertnes. Foto: Foto: Thomas Granerød
Håndballdamene til Oppsal sikret seg videre avansement i NM etter 38-29 seier over et godt Fjellhammer-lag.

Oppsal: De drøye 200 tilskuerne i Oppsal Arena fikk oppleve en spennende NM-kamp mellom to vidt forskjellige håndball-lag.

To merker

Gjestene fra Fjellhammer startet med to merker - og gjorde livet tidvis surt for Oppsal, dette i kombinasjon med et dårlig forsvarsspill sørget for den nevnte spenningen.

– Det ble litt rotete innledningsvis ja, mye fordi Fjellhammer spilte smart og mye fordi vi slurvet altfor mye, sier hjemmelagets beste spiller Kari-Anne Henriksen til Nordstrands Blad.

Ga ikke opp

Ved pause ledet Oppsal 20-16, men Fjellhammer ga seg aldri og var et øyeblikk bare ett mål under tre minutter ut i den andre omgangen.

Deretter vekslet vertene på å lede med to og tre mål helt til det gjenstod åtte minutter av denne NM-kampen.

Satte inn støtet

Da satte Henriksen og resten av hjemmelaget inn støtet og kjørte ifra Fjellhammer.

– Vi visste at det bare var et tidsspørsmål før vi klarte å løpe ifra dem. Men, jeg vil gjerne gi Fjellhammer kreditt for kampen de leverte. Vi klarte allikevel å ta oss trygt videre og nå ser jeg frem til bortemøtet med Tertnes i neste runde, avslutter Henriksen med et stort smil.

Skuffelse og glede

Oppsal-trener Djordje Teodorovic kunne smile etter kampslutt, men innrømmet at han var meget skuffet underveis i oppgjøret.

– Vi leder tidlig med syv mål, men så slutter vi å løpe. Jentene fulgte heller ikke de avtalene vi hadde gjort oss - og da ble jeg rimelig frustrert fra sidelinjen, forklarer Teodorovic.

– Jeg også vil si at vi møtte en solid motstander her ikveld, men vi viste oss best da det gjaldt som mest. Vi har mye kvalitet i laget - og jeg visste at vi kom til å vinne denne kampen til slutt.

– Nå ser jeg frem til Tertnes-kampen i neste runde - en fin anledning for oss som lag å vise oss frem. Vi kan spille med senkte skuldre og jeg har god tro på en ny seier i Bergen, avslutter sympatiske Djordje Teodorovic til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere