*Nettavisen* Nyheter.

Oppsal videre i NM

Solid: Kari-Anne Henriksen leverte varene mot Fjellhammer - og gleder seg nå til neste runde i NM mot Tertnes. Foto: Foto: Thomas Granerød

Håndballdamene til Oppsal sikret seg videre avansement i NM etter 38-29 seier over et godt Fjellhammer-lag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Engasjert: Djordje Teodorovic opplevde alt fra skuffelse til glede under torsdagens NM-kamp mot Fjellhammer.

Oppsal: De drøye 200 tilskuerne i Oppsal Arena fikk oppleve en spennende NM-kamp mellom to vidt forskjellige håndball-lag.

To merker

Gjestene fra Fjellhammer startet med to merker - og gjorde livet tidvis surt for Oppsal, dette i kombinasjon med et dårlig forsvarsspill sørget for den nevnte spenningen.

– Det ble litt rotete innledningsvis ja, mye fordi Fjellhammer spilte smart og mye fordi vi slurvet altfor mye, sier hjemmelagets beste spiller Kari-Anne Henriksen til Nordstrands Blad.

Ga ikke opp

Ved pause ledet Oppsal 20-16, men Fjellhammer ga seg aldri og var et øyeblikk bare ett mål under tre minutter ut i den andre omgangen.

Deretter vekslet vertene på å lede med to og tre mål helt til det gjenstod åtte minutter av denne NM-kampen.

Satte inn støtet

Da satte Henriksen og resten av hjemmelaget inn støtet og kjørte ifra Fjellhammer.

– Vi visste at det bare var et tidsspørsmål før vi klarte å løpe ifra dem. Men, jeg vil gjerne gi Fjellhammer kreditt for kampen de leverte. Vi klarte allikevel å ta oss trygt videre og nå ser jeg frem til bortemøtet med Tertnes i neste runde, avslutter Henriksen med et stort smil.

Skuffelse og glede

Oppsal-trener Djordje Teodorovic kunne smile etter kampslutt, men innrømmet at han var meget skuffet underveis i oppgjøret.

– Vi leder tidlig med syv mål, men så slutter vi å løpe. Jentene fulgte heller ikke de avtalene vi hadde gjort oss - og da ble jeg rimelig frustrert fra sidelinjen, forklarer Teodorovic.

– Jeg også vil si at vi møtte en solid motstander her ikveld, men vi viste oss best da det gjaldt som mest. Vi har mye kvalitet i laget - og jeg visste at vi kom til å vinne denne kampen til slutt.

– Nå ser jeg frem til Tertnes-kampen i neste runde - en fin anledning for oss som lag å vise oss frem. Vi kan spille med senkte skuldre og jeg har god tro på en ny seier i Bergen, avslutter sympatiske Djordje Teodorovic til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag