*Nettavisen* Nyheter.

Oppsals nye spiss nettet fire ganger

Oppsal nekter å gi opp, men innrømmer at opprykket henger i en tynn tråd.

TRASOP: Fatlind Berisha er 19 år og kommer fra Halmstad i Sverige. Han flyttet til Norge for å spille fotball i sommer, og valget falt på 3.-divisjonslaget Oppsal.

– Jeg hadde egentlig tenkt meg til Vålerenga, men så ble jeg tipset av min kontakt i Norge at Oppsal hadde et veldig godt opplegg rundt A-laget, og at jeg burde prøve meg her, sier Berisha, som har et etternavn som klinger godt i norske fotballører.

– Ja, av og til kan man få gode spisser som bare faller ned i fanget på deg, bekrefter Tom Høgåsen i Oppsals trenerteam smilende.

Opprykket svinner

Med seks serierunder igjen ligger Oppsal seks poeng bak serieleder Skeid i herrenes 3.-divisjon avdeling en.

På de fire siste kampene har Oppsal bare tatt fire poeng. Det ble tap mot Skeid, poengdeling mot Oslo City, og tap mot Sarpsborg 08, før seieren mot tabelljumbo Bøler på lørdag.

– Vi har et lite håp om å fortsatt kunne rykke opp, vi må senke skuldrene og gjøre det vi kan best, sier Høgåsen.

Da Sarpsborgs andrelag møtte Oppsal ble det med mange eliteseriespillere på banen.

– De stilte med 8-9 spillere som vanligvis spiller i eliteserien, og da hadde vi ikke så mye å stille opp med. Det er klart at det er nivåforskjell, så da håper jeg Sarpsborg stiller med et godt lag når de spiller de andre kampene også, sier treneren.

Her er noen av gutta som kjemper hardt for et opprykk til Oppsal.

Må vinne alt

Oppsals egen Berisha satte altså inn sine fire første scoringer mot Bøler, og den første kom etter bare 12 sekunder.

– Nå må vi vinne alle kampene, vi kan ikke tape noen om vi skal rykke opp, sier 19-åringen.

I tillegg har også Oppsal forsterket med en annen svenske, nemlig Marcus Rosendal som forøvrig også scorte et mål, og i tillegg har de også fått tilbake Thomas Hasle, som opprinnelig kommer fra Haugerud.

Fatlind Berisha (4), Sami Loulanti (1), Kristian Bjørseth (1),Pål Strømberg (1), Thomas Rath Hasle (2) og Marcus Rosendal (1) sto for Oppsals scoringer.

– Vi møter jo et lag som ikke er all verden i dag, men vi får brukt en del spillere som ikke har spilt så mye i det siste, og scoret en del mål, sier trener Høgåsen.

Oslo City er ett av lagene som kan rykke opp istedet for Oppsal.

Hard bortekamp

Nå gjenstår det seks kamper og skal kjempes om 18 poeng før man får vite hvem som rykker opp, og hvem som blir et ekstra år i 3.-divisjon.

Først skal Oppsal på bortetur for å møte Kråkerøy på 6.-plass, et lag det skal være mulig å slå for Oppsal på 4.-plass.

– De har tatt poeng fra alle lagene som topper tabellen, så det kan bli tøft, sier treneren.

Så blir det Fredrikstad 2 (7.-plass), Follo 2 (5.-plass), Nesodden 2 (13.-plass), Sprint-Jeløy (2.-plass) og Sparta Sarpsborg (10.-plass) før sesongen er ferdigspilt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag