RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(Lyn Fotball)
(Lyn Fotball) Foto: foto: Arild Jacobsen

Opptur på og utenfor banen

Suksesstreneren Tresor Egholm kan vise til resultater både på benken og på banen.

KRINGSJÅ: Tresor Egholm er den treneren som har vært lengst i Lyn Fotball, selv om han ikke har fylt 30 år. Han trente jentelaget (J16) til Norway Cup-gull i 2009, og NM-tittel i både 2009 og 2010.

– Jeg slutter ikke å la meg imponere av disse jentene her. De har så mye talent, og står på hele veien, sa Egholm om norgesmestrene i fjor sommer.

Lyns Damelag fikk han opp til tredjedivisjon, og som kaptein på Lyn Fotball Senior har han vært delaktig i oppreisningsjobben etter at eliteklubben falt sammen og forsvant fra norsk toppfotball. Entusiasmen for Lyn ble tydelig bevist da 2120 supportere så laget banke Vinderen i 6. divisjon. Deretter fulgte opprykk til 4. divisjon.

I 2010 var Egholm turneringsleder for den aller første rene jentecupen i Lyn for spillere i barneskolealder. Året før startet guttene.

– De startet med 50 lag og økte til 130 lag i år, og nå håper vi på en tilsvarende utvikling hos jentene, sa Egholm til Nordre Aker Budstikke etter turneringen.

Egholm ble i januar tatt ut til landslaget i futsal (fotball i sal), og laget har gjort det skarp så langt i EM. Etter kampen mot Andorra 23. januar i år omtales Egholm som «Varierende i prestasjonene, fra det fantastiske til det farlige» av Norges Fotballforbund. Laget er videre til mellomrunden som spilles i februar.

Klikk her for å stemme på din favoritt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere