*Nettavisen* Nyheter.

Oppvarming til jazzfestivalen

Melanie Scholtz inntar Oslo i kveld. Foto: Promo

I kveld kan du få med deg Melanie Scholtz Band på Herr Nilsen, som en liten oppvarming til Oslo Jazzfestival.

CJ HAMBROS PLASS: Mens alle venter på Oslo Jazzfestival, som først går av stabelen 10. august, har Herr Nilsen som vanlig nok å by på av konserter. Ikveld kan du få med deg den svært populære Sør-Afrikanske jazzmusikeren, Melanie Scholtz, som for tiden har lagt Norge for sine føtter. Den plateaktuelle musikeren har samarbeidet med den norske produsenten og trompetist Ole Jørn Myklebust på plata Zillion Miles.

Ettertraktet

Siden Melanie startet opp som sangerinne i 2001 har hun samarbeidet og sunget med de mest anerkjente Sør-Afrikanske artister, og dratt på flere turneer til Europa og Asia.

Melanie har nære bånd til Norge,da hun er gift med gitaristen Gorm Helfjord. Sistnevnte er også med i bandet til Melanie, sammen med flere kjente musikere som Freddy Wike, Ole Jørn Myklebust, bassist Jo Fougner Skaansar og pianist Thor Kvande. Ta turen til Herr Nilsen ved tinghuset i kveld klokka 21.00. Billetten koster 100 korner.

Jazzy Oslo

Og før det braker løs med Oslo Jazzfestival mandag 10.august, er det også flere konserter på det tradisjonelle Herr Nilsen, som holdes. Blant annet blir det Electric Summer Jazz session med The music of Jaco Pastorius» på fredag, og gratis Jamsession på samme sted søndag kveld. Med andre ord er det nok å henge jazzfingrene i frem til den store festivalen inntar hovedstaden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.