Optimistisk før valgkampen

Karsten Gjefle ble i forrige uke valgt til leder for Nordstrand Venstre. Lokalpolitikeren er dermed inne i sin andre periode som leder for partiet.

Karsten Gjefle ble i forrige uke valgt til leder for Nordstrand Venstre. Lokalpolitikeren er dermed inne i sin andre periode som leder for partiet.

Karsten Gjefle ble gjenvalgt til leder for Nordstrand Venstre forrige uke. Lokalpolitikeren går dermed inn i sin andre periode som leder for partiet.

NORDSTRAND: Karsten Gjefle (42) ble tirsdag kveld gjenvalgt som leder av Nordstrand Venstre. Det samme ble bydelslagets nestleder Martin Kirkengen (35) og sittende styremedlemmer Gidske Spiten (43) og Ane Wigers (43).

Kristen Meltvedt (52) ble valgt inn som nytt styremedlem. Merethe Sunde (41) og Tom Øystein Jonassen (56) ble valgt til varamedlemmer.

Kontinuitet

Jeg er takknemlig for at årsmøtet fornyer sin tillit til meg og er glad for at store deler av styret fortsetter da det er viktig med kontinuitet, sier Gjefle som også ønsket det nye styremedlemmet og varamedlemmene velkommen i styret.

Vi er inne et valgkampår og Venstres kjernesaker skole, miljø, småbedrifter og sosialt ansvar skal markedsføres tydelig for beboerne i Nordstrand bydel, sier den gjenvalgte lederen.

Ekebergsletta, forebyggende og oppvekst

I tillegg skal vi blant annet engasjere oss i lokale saker som reguleringen av Ekebergsletta, forebyggende tiltak på helse og gode oppvekstvilkår. Vi har nå et enda bedre team på plass i Nordstrand Venstre enn tidligere, noe som gjør at vi klarer å fordele oppgavene bedre. Jeg er veldig optimistisk med hensyn til hva vi kan få til i valgkampen, sier Gjefle til Nordstrand Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.