RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oral Bee har sluttet fred


Anders Smedstad, alias Oral Bee, sparer ikke på kruttet på hans nyeste album.
Anders Smedstad, alias Oral Bee, sparer ikke på kruttet på hans nyeste album.
Oral Bee ga forrige uke ut plate nummer tre da han slapp albumet "Putter Det Ned As Usual". Rapperen fra vestkanten sluttet fred med hip hop-ikonene fra østkanten.

FROGNER: Anders Smedstad, kjent som den norske rapperen Oral Bee, slapp sin tredje plate forrige uke. Og den selvutnevnte gangster-rapperen gikk rett inn på første plass blant den mest nedlastete hip-hop musikken på Itunes.

Musikeren var lenge i krig med medlemmene i Tungtvann og Gatas Parlament. Nå kan han fortelle at krigen er over. Foreløpig.

- Jeg har vel vært i krig med alle. Nå er jeg venner med medlemmene i tungtvann, mens jeg og Don Martin og resten av Gatas Parlament har satt på pauseknappen, sier Anders Smedstad.

Selvskryt

Hans nyeste album, "Putter Det Ned As Usual", henter inspirasjon fra de fem siste årene i livet til Oral Bee.

- Dette er en ego-tripp plate. Plata er full av selvskryt og mange westcoast-låter. Jeg har også med en oldschool låt med Mr.Pimp-Lotion som heter "Diggiloo Diggiley", inpsirert av den svenske Grand Prix-gruppa The Herreys, sier Anders Smedstad.

– Hustler i Hegdehaugsveien

Anders Smedstad (27 år) som opprinnelig er fra Nesodden, har valgt å bosette seg midt i Oslos beste vestkant.

– Jeg er hertugen av Hegdehaugsveien. Det finnes ikke større bawlere eller hustlere enn meg i dette området, skryter Anders Smedstad.

– Men er det ikke bedre for rappere å bo på østkanten?

– Det er enklere å få tak i champagne her, svarer han kontant..

Platen gikk rett inn på første plass på lista over de mest nedlastede Hip Hop albumene på iTunes den første uka den lå ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere