*Nettavisen* Nyheter.

Ordfører Fabian Stang åpner dittOslo

Nå finner du det beste fra hele Oslo på ett nettsted.

OSLO: – Jeg synes Lokalavisene Oslo er flinke. Det ser ut til at dere har fått til en flott side med dittOslo.no. Det skal bli spennende å følge dere videre, sa ordfører Fabian Stang da han sto for torsdagens offiselle åpning av Oslos nye møteplass på nettet.

Etter å ha tatt posisjonen som største lokale aktør i Oslo på papiravis, satser mediehuset Lokalavisene Oslo nå på et helt nytt nettsted.

– Lokalavisene Oslo representerer mer enn hundre års historie med lokalaviser i Oslo. Akersposten som ble etablert i 1905 og Nordstrands Blad fra 1925 er våre eldste titler. Siden januar 2006 har vi fulldekket hovedstaden med våre lokale bydselsaviser, men nå går vi et skritt lengre, sier ansvarlig redaktør i Lokalavisene Oslo, Tore Bollingmo.

Det lokale viktigst

– Med dittOslo skal vi i enda større grad enn før lage nettnyheter på lesernes premisser. Vi har seks lokale nettsteder, men ofte går folks interesser på tvers av bydelsgrensene. Gjennom dittOslo samler vi det beste av sport, kultur og nyheter fra hele byen, samtidig som vi beholder vårt lokale blikk på nyhetene gjennom våre seks redaksjoner rundt om i byen.

Vinn premier på dittOslo her

Lokalavisene Oslo tok opp kampen med Aften om å bli hovedstadens største aktør på lokale avisnyheter i 2006. I 2008 passerte man for første gang konkurrenten i de offisielle lesertallene til TNS Gallup, og siden har Lokalavisene vært størst.

227.000 leser en av papiravisene hver uke.

Vil ha din hjelp

– Vi vet at folk er interessert i lokale nyheter også i Oslo, og dette tar vi på alvor når vi nå åpner dette nye nettstedet, sier Bollingmo.

Han ønsker at dittOslo skal bli et sted hvor leserne selv skal være med å lage sin lokalavis.

– Epoken med enveis kommunikasjon fra mediene til leserne er for lengst over. Her kan du skrive egne artikler, laste opp egne bilder og delta i den lokale debatten. Det skjer så mye interessant i denne byen hver eneste dag at vi ønsker din hjelp til å fortelle om det, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

På dinLokalavis kan du skrive om området du bor i.

Se en lenger versjon av Fabian Stangs besøk hos dittOslo under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.