RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STOLT GJENG Bak fra venstre: Nicholas Loo, Anders Torper, Christoffer Pedersen, Kim Schultz, Espen Smith-Meyer, Lars Breiby, Rune Norberg, Anders Hjort, og Henrik K. Faltin, Christian Olsen, Jostein Tenmann, Joakim Treider, Ulrik Børresen, Magnus Buer og Fabian Stang. Foto: Andreas Lindbæk
STOLT GJENG Bak fra venstre: Nicholas Loo, Anders Torper, Christoffer Pedersen, Kim Schultz, Espen Smith-Meyer, Lars Breiby, Rune Norberg, Anders Hjort, og Henrik K. Faltin, Christian Olsen, Jostein Tenmann, Joakim Treider, Ulrik Børresen, Magnus Buer og Fabian Stang. Foto: Andreas Lindbæk

Ordfører Fabian Stang sponser fotballag

Ordfører Fabian Stang brukte 10 000 kroner fra egen representasjonskonto til å kjøpe nye drakter til Vinderen SF.

FROGNER: Det var under Lyns første kamp i sjette divisjon i fjor at Fabian Stang fikk øynene opp for Vinderen. Laget, som ble stiftet i 2001, hadde spilt med sine samme slitne T-skjorter som de fikk sponset av en far på laget i oppstarten.

Mens 2000 tilskuere var opptatt av hvordan Lyn gjorde det, syntes Fabian Stang mer synd på motstanderlaget, som måtte spille med sine slitne drakter.

Del på Facebook

Sponset med drakter

Ordføreren forbarmet seg over Vinderenspillerne og deres ti år gamle utslitte oransje T-skjorter og sa han kunne være med å sponse et nytt draktsett.

Dermed brukte han 10 000 kroner fra ordførerens egen representasjonskonto for å hjelpe laget til å skaffe noen nye drakter.

Splitter nytt

I tillegg betalte Østerås tannlegekontor resten av summen, slik at Vinderen nå spiller med splitter nye drakter i sjettedivisjon.

– Kommunen sponser med noe og det private med noe. Det er sånn vi liker det, smiler Fabian Stang, som forsikrer at dette ikke går ut over budsjettet til de skolen eller de eldre.

– Dette er et bitte lite budsjett som ordføreren har til hyggelige ting. Det blir dermed litt mindre konfekt til de som er på besøk, sier Stang som følger litt ekstra med på Vinderen etter draktsponsingen.

– Jeg er ikke inne på tabellen hver uke, men jeg skal følge med, smiler han.

Er du fornøyd med de nye draktene?

– Det er fine drakter og noe «freshere» enn de gamle.

– Fin gest av ordføreren

Daglig leder og trener i Vinderen, Nicholas Loo (23), er takknemlig ovenfor sponsingen av det nye draktsettet.

– Vi er veldig fornøyd med at vi endelig har fått nye drakter. Det var en fin gest fra ordføreren og vi er veldig takknemlige for det, sier Loo.

Hvordan er de nye draktene?

– Det er en enorm forskjell på de gamle. De er mer behagelig og det er ikke så tungt stoff. Nå må vi bare vise ordføreren at vi også kan spille fotball, sier Loo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere