RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ordførerbesøk i Skøyenkroken


Guri Bjerke fikk en liten prat med ordføreren.
Guri Bjerke fikk en liten prat med ordføreren.
Ordfører Fabian Stang lot seg imponere av bydelens kreative løsninger for at eldre skal kunne bo hjemme så lenge som mulig.

OPPSAL: Det ga han klart uttrykk for da han besøkte omsorgsboligene i Skøyenkroken 11 på tirsdag.

De fleste ønsker å bo hjemme og klare seg selv så lenge som mulig, og dette er også det billigste for kommunen. Derfor er det strålende at bydel Østenjø fokuserer på dette, fortalte ordføreren til Nordstrands blad.

I Skøyenkroken 11 har bydelene nylig etablert såkalte omsorgsboliger med vedtak. Det betyr at de eldre der bor for seg selv, men har muligheten til å spise og gjøre aktiviteter sammen med de andre på huset. På dag- og kveldstid er det ansatt personale der til enhver tid. Tilbudet er ment for de som ikke klarer seg helt selv, men som ikke er klare for aldershjem ennå.

Stang med følge besøkte fellesrommet under ettermiddagskaffen, og slo av en prat med beboer Guri Bjerke.

Det var veldig fint å få treffe ordføreren. Vi har det jo ganske fint her, men det kan fort bli litt ensomt om dagene, sa hun.

Etter kaffen fikk ordføreren presentert en rekke prosjekter i bydelen av BU-leder Arnfinn Aabø, som sammen med bydelsdirektør Tove Stien var vertsskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere