RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var en ordfører i storform som besøkte Bydel Stovner onsdag ettermiddag. Her tester han trommestikkene under kyndig veiledning fra Lars Tefre Baade ved Stovner Rockefabrikk.
Det var en ordfører i storform som besøkte Bydel Stovner onsdag ettermiddag. Her tester han trommestikkene under kyndig veiledning fra Lars Tefre Baade ved Stovner Rockefabrikk.

Ordføreren besøkte Stovner

Bydel Stovner fikk storfint besøk da ordfører Fabian Stang kom på visitt onsdag ettermiddag.

STOVNER: Ordføreren er på rundtur i Groruddalen, og denne gangen var turen kommet til Stovner. Her fikk han først en bred orientering om Groruddalssatsningen, utbyggingsplaner, kommunale boliger, helsetilbud, og språkopplæring i barnehagene.

Stang ville blant annet vite om folk hadde respekt for den nyoppussede Haugenstua jernbanestasjon.

Er befolkningen glad for det som er gjort, slik at det får være i fred? spurte han, og fikk positivt svar fra bydelsdirektør Maria Brattbakke.

Det var veldig hyggelig å komme hit. Det er stimulerende å se at alle er så kjærlig engasjert i sine arbeidsområder i bydelen. Fokus på både utfordringer, men også det som er bra, er en flott kombinasjon. Det fins så mange flotte ansatte i kommunen, og det er jeg veldig stolt av, sa Stang.

Ingen grønne fingre

Tidsramma var stram under besøket. Ettersom de ansatte gjerne ville gi ordføreren mest mulig informasjon om Stovner, fikk han med seg en rekke brosjyrer som han fattet varierende interesse for.

Her er det spørsmål om jeg er gravid, leste Stang.

Der må jeg dessverre skuffe pressen. Jeg er bare blitt servert veldig god mat, spøkte ordføreren.

Heller ikke tilbud om parsellhage falt helt i smak.

Jeg tror bare vi skal innse at jeg ikke har grønne fingre, selv om jeg riktignok har satt poteter, smilte han.

Fokus på forebygging

Deretter gikk turen videre til Stovner politistasjon, hvor Stang fikk en orientering om stasjonen og kriminalstatistikken. Stasjonssjef Espen Ås kunne vise fram positive statistikker, og la vekt på det forebyggende arbeidet blant barn og unge.

SALTO-koordinator Tove Kristiansen kunne fortelle om godt samarbeid mellom skole og politi.

Jeg syns det er en genistrek at skolene kan si «vi ringer Frode» når de skal ha kontakt med politiet, sa Stang.

Siste stopp på turen var Stovner rockefabrikk. Her fikk ordføreren både se og teste utstyret, og virket tydelig imponert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere