RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ordføreren på Finnerud

Ordfører Fabian Stang var som vanlig i strålende humør da han møtte opp på Finnerudplassen aktivitetssenter tirsdag.

FINNERUD: – Ordføreren ble invitert til Finnerud på en helt vanlig aktivitetsdag. Denne tirsdagen var en av de faste skidagene for eldre, forteller Opseth.

– Hilste på alle

Han ønsket ordføreren og hans forlovede Catharina Munthe velkommen sammen med assisterende daglig leder i Oslo Røde Kors, Monika Juul og diverse frivillige hjelpere.

– Inne satt det over 40 forventningsfulle deltagere og ventet. Ordføreren tok seg tid til å hilse på alle som var tilstede før representant for de frivillige, Bjørn Dahl, ønsket ordføreren formeldt velkommen, sier Opseth.

– Godt samarbeid

Det ble servert nystekte vafler og kaffe før Juul sa noen ord i anledningen. Hun takket blant annet for det gode samarbeidet Oslo Røde Kors har med Oslo kommune.

– Filmen om stedet her oppe ble vist på storskjerm og ordføreren fikk god anledning til å bli kjent med historien, Oslo Røde Kors og aktivitetene på Finnerud. Stang takket Oslo Røde Kors, og var tydelig glad for at Finnerud er til glede for eldre, funksjonshemmede, sykehjemsbeboere og grupper med barn og voksne med innvandrerbakgrunn.

Tok skiene fatt

Etter å ha takket for seg og skrevet seg inn i gjesteboken tok ordføreren og hans forlovede fatt på skituren tilbake til Frognerseteren.

– Da var de forhåpentligvis fulle av inntrykk og gode opplevelser fra dagen, avslutter Opseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere