RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For Peter Larsson, Mads Golden, Åsmund Lande og Oscar Nymo i Oslo Ess har hele sommeren vært et høydepunkt. Det var tydelig at de gledet seg over å spille på hjemmebane.
For Peter Larsson, Mads Golden, Åsmund Lande og Oscar Nymo i Oslo Ess har hele sommeren vært et høydepunkt. Det var tydelig at de gledet seg over å spille på hjemmebane. Foto: Foto: Lars Weimoth

Oslo Ess tok grep

Energi er ikke mangelvare hos Tigerstadens nye rockehelter.

Øyafestivalen ga Oslo Ess æren av å være siste band ut onsdag kveld, men akkurat på det punktet ville Kanye West ha et noen ord med i laget. Med sin to timers konsert tok rapkongen både æren og halve kongeriket i timene før midnatt.

Tett og tøft

Oslo Ess er imidlertid glade gutter og de lokale heltene konsentrerte seg fullt og helt om egne prestasjoner foran et tent publikum. 

– Hei! Vi er Oslo Ess, og vi skal ta Oslo tilbake sammen med dere!, ropte frontfigur Åsmund Lande ut før han introduserte ”Kjøtt og blod” som første låt ut.

Med over 60 konserter siden albumet ”Uleste Bøker og Utgåtte sko” ble sluppet på Råtass Records i mars, har bandet tydeligvis trent seg gode, for Oslo Ess leverer et pakke full av energi og spilleglede. Det låter tett og tøft.

Del på Facebook

Ny singel

”Hold deg våken” blir introdusert som ny singel, og slippes denne uka. Det kan være en god timing, for låta fikk ekstra god repons hos publikum.

Og når Oslo Ess avleverte en kontant ”Alt Jeg Trenger” til slutt, var alle som valgte Oslo Ess på Sjøsiden fornøyde, selv om superhelten Kanye West fortsatt rappet og manet fram sine største hits på Enga.

LES OGSÅ: PÅ TOPPEN MED OSLO ESS - VIDEO MED AKUSTISK "HOLD DEG VÅKEN".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere