RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo får det beste 17.mai-været


FINT VÆR PÅ 17.MAI: Det ser ut til at Oslo får det beste været i landet på 17.mai.
FINT VÆR PÅ 17.MAI: Det ser ut til at Oslo får det beste været i landet på 17.mai.
Med temperaturer opp imot 17 grader og store muligheter for sol kan det se ut til at 17.mai-været blir aller finest her i hovedstaden.

OSLO: Nordmenn generelt er svært opptatt av været, men nærmest ingen dag er så viktig som 17. mai. Og Oslo ser virkelig ut til å være vinneren i år.

– Til uken som kommer blir det en ustabil værtype med relativt lave temperaturer, sier statsmeteorolog Marit Helene Jensen.

Hun påpeker at prognosene også er usikre for 17 mai, men at det forløpig ser ut til at det blir varmere i været mot helgen med lite vind, opphold og muligheter for sol. Dette er godt nytt for hovedstadens innbyggere.

– Temperaturen vil nok ligge på en 15-17 grader, men ikke legg igjen paraplyen hjemme da det allikevel kan komme noen små drypp i løpet av dagen, oppfordrer Jensen.

Allkevel er det Oslo og omeng som får det beste været i landet, da det er meldt mye regn både på Vestlandet og i Nord-Norge.

– Ser ut til at sentralt østland ligger best an, og jeg både håper og tror at prognosene slår til, avslutter Jensen.

LES OGSÅ:

Hele landet sender Oliver russekort

Hårfin til 17. mai

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere