Oslo ga over 11 millioner kroner

Dette bildet er hentet fra en aksjon for to uker siden da bilder og vitnesbyrd fra flyktninger i Kongo ble vist på Stortingets fasade.

Dette bildet er hentet fra en aksjon for to uker siden da bilder og vitnesbyrd fra flyktninger i Kongo ble vist på Stortingets fasade.

Det skortet verken på bøssebærere eller givere da årets TV-aksjon gikk av stabelen i går, og Flyktningehjelpen er strålende fornøyd med innsaten til hovedstaden

OSLO: Byaksjonsleder for Oslo, Kaia Nielsen Kjøs, er utrolig imponert over deltakelsen til Osloborgerne. Mellom klokken 16 og 18 søndag var det hele 5300 bøssebærere ute på samme tid i Oslos gater.

– Det er en økning fra i fjor på over 800 personer, og det er helt fantastisk, sier Kjøs.

Giverglede

De endelige tallene er nå inne og Oslo landet på 11, 5 millioner kroner i 2010, i forhold til fjorårets 9,8 millioner, så det er tydelig at Flyktninghjelpen er en organisasjon folk gjerne vil støtte.

På landsbasis kom det inn over 200 millioner, og det er ikke over ennå.

Vital hjelp

Hva betyr disse pengene for dere?

Det betyr alt for Flyktninghjelpens arbeid. Det gir store muligheter til å hjelpe der det trengs mest, og vi er overveldet av støtten vi har fått, sier Kjøs.

– Tusen takk!

Det var også en svært fornøyd generalsekretær for Flyktninghjelpen Elisabeth Rasmusson etter gårdsdagens innsamlimngsuksess.

– Tusen takk til alle som har bidratt, flyktningene som har fortalt sin historie, bøssebærerne, alle som har gitt i Norges land, sier Rasmusson til NRK.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag