*Nettavisen* Nyheter.

Oslo-gutter med bloggsuksess om New York

En takterrasse med film på storskjerm er neppe det du finner i de ordinære guidebøkene. Foto: Tversover.no

Startet i et kollektiv i storbyen.

12.06.15 10:06

OSLO: Tversover.no er navnet på bloggen, som nå relanseres for å bli den foretrukne guiden for nordmenn som elsker New York.

Det er i alle fall målet til de to som står bak bloggen, Andreas Blaauw Hval og Lasse Engeland - begge to fra Oslo.

Klikk på bildet for å forstørre.

Andreas Blaauw Hval og Lasse Engeland har drevet bloggen tversover.no siden 2009. Nå relanseres siden. Foto: Tversover.no

- Vi elsker New York, og har så mange tips på lur som vi ønsker å dele, sier Andreas Blaauw Hval.

Hval og Engeland kom på ideen da de bodde sammen i et kollektiv i verdensmetropolen.

Les også: New York Times hyller Akerselva

Sommerparadis og mafiamekka
Og dette er en guide av nordmenn for nordmenn. Kanskje er newyorkerne selv uenig, men her kommer tips fra norske lesere - på norsk. Og selvsagt har en og annen kjendis også sneket seg med i bloggen.

Visste du for eksempel at et av P3morgens Ronny Brede Aases heteste New York-tips angivelig er et sommerparadis med innslag av russisk mafia? Eller at Nettavisen-blogger - og Hollywood-trener - Cornelis Elander aller helst ser New York fra åtte hjul?

Klikk på bildet for å forstørre.

Sommerparadis eller mafiamekka? Angivelig er Coney Island litt av begge deler - i tillegg til å være en av P3morgens Ronny Brede Aases New York-favoritter. Foto: Tversover.no


Les også: Oslos «hippeste gate» får en solid ansiktsløftning

Vil ha dine tips!
Onsdag denne uka ble i alle fall de nye nettsidene til www.tversover.no lansert - seks år etter at siden gikk live første gang. Siden starten har de to bloggerne gitt lesere store og små tips for ferien i New York, men nå skal siden målrettes enda mer.

- Vi har spurt leserne hva de vil ha mer av, og det skal de få i tida framover. Dessuten legger vi vekt på konkrete tips og mobiltilpassede sider som egner seg på farten, sier Engeland.

Klikk på bildet for å forstørre.

En genial måte å se byen på er fra buss - gjerne i andre etasje. Foto: Tversover.no


Les også: Et lite stykke New York i Oslo

- Dessuten vil vi trekke leserne mer med i delingen av deres egne tips. Det gjør vi gjennom nettsidene og Facebook, forklarer de to.

Tversover.no velger å fokusere på gode opplevelser, shopping, overnatting og mat og drikke. Tipsene skal være lette å benytte seg av for å få mest ut av byen, enten det er første eller femte gang du besøker byen.

Les også: Slik kan Karl Johans gate bli i sommer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag