*Nettavisen* Nyheter.

Oslo-jente fikk «Norges beste sommerjobb»

Hege Myrenget Fossbakk og Stacey Rasch-Olsen (t.h.) flyr Norge rundt i sommer. Og får betalt for det.

I konkurranse med over hundre andre søkere ble Oslo-jenta Stacey Rasch-Olsen (37) håndplukket til en av årets beste sommerjobber: Hun flyr Norge rundt på jakt etter sommerværet.

OSLO: For en vanlig Oslo-borger ser jobben dessuten ganske krevende ut for øyeblikket... Sommerværet lar vente på seg her.

Men Stacey skal sammen med sin venninne Hege Myrenget Fossbakk (30) fra Trondheim i løpet av 20 dager besøke ti av Widerøes 42 destinasjoner i Norge på jakt etter fint vær og solskinnshistorier.

– Verdens beste

– Vi har fått verdens beste sommerjobb! Jobben vår er å flykte fra regnet og jakte på solen, og det skal vi gjøre ved å fly fra destinasjon til destinasjon på kryss og tvers av landet. Dette er en fantastisk måte å oppleve Norge på, sier Stacey Rasch-Olsen.

Hun er født i San Francisco, men er oppvokst og bor på Marienlyst.

SE DEN LOKALE VÆRMELDINGEN FOR OSLO HER

Stoler på meteorologen

På de ulike stedene blir de møtt med oppgaver og utfordringer, og hele reisen følges av VGTV og i sosiale medier.

– Vi har allerede opplevd utrolig mye fra mange deler av landet. Blant annet har vi hatt en pytonslange rundt halsen da vi var på Akvariet i Bergen og vært på havrafting i Florø. Sist helg var vi på et fantastisk flystevne i Bodø, sier Rasch-Olsen.

Skal inspirere

Målet med Widerøes sommerkampanje er å inspirere nordmenn til å selv oppdage flere av de vakre stedene i landet.

Deres Norge Rundt-billett gjør det mulig å fly på kryss og tvers av alle destinasjonene innenfor én til tre soner, i løpet av en periode på fjorten dager.

– Å fly fra norgesperle til norgesperle er en fantastisk måte å feriere på. Vi opplever utrolig mye og ser nye, nydelige steder hver dag, sier Rasch-Olsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.