RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Køen for å komme inn på festivalområdet går langt forbi Cafe Skansen på Kristiania Torv. Rundt 10.000 mennesker er ventet inn på festivalområdet.
Køen for å komme inn på festivalområdet går langt forbi Cafe Skansen på Kristiania Torv. Rundt 10.000 mennesker er ventet inn på festivalområdet. Foto: Ingrid Christensen

Oslo Live setter rekord

- Det blir stappfullt her i kveld og definitivt ny publikumsrekord, sier Martin Schilde, Oslo Live Festivals pressesjef.


OSLO SENTRUM: Det er solgt 20.000 festivalbilletter så langt. Fredag forventet arrangørene at rundt 10.000 mennesker strømmer inn gjennom inngangsportene. Like før Kent-konserten verserer det på ryktebørsen at antallet mennesker inne på området er 9.000, riktignok uoffisielt.
- Det blir publikumsrekord i kveld for vi er utsolgt og vi har utvidet området. Dette går veldig bra. Forhåndssalget av billetter er 42 prosent høyere enn ifjor. Vi er definitivt i ferd med å etablere oss, og vi er veldig fornøyd med at folk setter pris på oss, sa Schiller til dittOslo.

VI HAR SNAKKET MED PUBLIKUM. KANSKJE DU KJENNER NOEN?

- Vi er kjempefornøyd


Det dårlige været satte et lite skår i gleden torsdag.
- Det var litt få folk her i går, men vi er kjempefornøyd. Så langt har vi ikke hatt noen uhell. Bank i bordet, flirer Schiller.
Køen gikk fra festivalområdet og langt ut på Kristiania Torg forbi Cafe Skansen på sitt lengste. Kent var det store trekkplasteret, men mange i folkehavet hadde også tatt turen for å se Sivert Høyem. Også svensek Johnossi spilte på hovedscenen. På Scene 2 slapp to norske band til, nemlig Sirens and Us og Pow Wow. PÅ Scene 2 fikk amerikanske Bilal avslutte.

SE BILDENE FRA SCENEN HER!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere