RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Live slippes i dag


I fjor ble Oslo Live arrangert midt i hetebølgen som la seg over Oslo. Det la unektelig ingen demper på stemningen. ARKIVFOTO: ERIK TANGEN
I fjor ble Oslo Live arrangert midt i hetebølgen som la seg over Oslo. Det la unektelig ingen demper på stemningen. ARKIVFOTO: ERIK TANGEN
I midten av juli braker det løs på Kontraskjæret med billigfestival Oslo Live. Den tredje i rekken.

SENTRUM: Og allerede om en times tid kan du sikre deg billetter til festivalen.

14. juli åpner festivalen, som ble startet i 2008, som en direkte konsekvens av Quartfestivalens konkurs. Den første festivalen ble startet opp bare tre uker etter at konkursen var et faktum i Kristiansand, og det første året «arvet» Oslo Live noen av artistene som var booket til Quart.

Suksess

I fjor ble festivalen igjen arrangert, og kritikerne hyllet både publikum, festivalledelse og artister, og festivalsuksessen var et faktum.

I år kjører gutta bak festivalen, Magnus Ulvik og Gaute Haaversen-Westhassel igjen igang med festival og i dag, tirsdag, klokken 12 slippes billettene. Festivalen ble kjent som «billigfestival» ettersom billettene de to første årene kostet kun 99 kroner.

I år har festivalen trådt inn i de noe mer etablerte rekker, med navn som lett kunne fylt Spektrum på plakaten. Dermed har de også doblet prisene, men med dagspass til 200 kroner er det fortsatt langt igjen til prisene på de større festivalene.

Store navn

Oslo Live er i år utsatt noe i forhold til i fjor, og Kontraskjæret skal fylles til randen i perioden 14.-17. juli.

Allerede første dag er det store navn på plakaten, blant andre canadiske Danko Jones og svenske In Flames.

De to siste dagene er det norske headlinere som foreløpig står i fokus, 16. juli spiller Sivert Høyem, mens Joddski står på scenen 17. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere