*Nettavisen* Nyheter.

Oslo luktet på gull

Storfavoritten Koll ble for sterke i cupfinalen i volleyball, og vant 3-0 mot Oslo Volley i Domus Atletica. Men Oslo dummet seg ikke ut, og går for gull neste år.

ULLEVÅL: Se på alderen til disse jentene her. De er unge, og blir bare bedre og bedre. Neste år tar vi gull, sier John Walstad.
Oslo Volleys trener var ingen slagen mann selv om jentene hans fikk 0-3 i sekken nok en gang mot rivalen fra nordsiden av Oslo. Vi spiller ikke dårlig i cupfinalen, og vi dummer oss ikke ut. Men vi spiller heller ikke opp mot vårt beste, sier Walstad.
Er du skuffet?
Jeg er skuffet over at vi ikke får med oss Kongepokalen hjem. Da vi gikk inn i hallen på morgenen var vi hellig overbevist om at vi skulle vinne, sier Walstad.

Cupfest

Med rundt 500 tilskuere på tribunen i den fine hallen Domus Atletica, så ble det en fin fest rundt årets cupfinaler for kvinner og menn.
Det er en veldig fin ramme rundt finalene, og det er sånn her jeg ønsker at det skal være på volleyballkamper gjennom hele sesongen, sier Walstad.
Nå fikk ikke Oslo noen god start på finalen, og i det første settet lå de under 1-8 før publikum hadde fått satt seg på stolene. De klarte å hente seg brukbart inn, men var egentllig ikke i nærheten i noen av de tre settene.

Kjedelig

Kaptein Ragnhild Aas var som vanlig blant de beste på Oslos lag, men landslagsspilleren var litt skuffet etter tapet i cupfinalen.
Det er kjedelig å tape 0-3, for vi hadde planlagt å gi dem litt mer kamp. Vi ville sette en støkk i dem, sier Ragnhild.
Det gikk ikke denne gangen, men fest ble det uansett. Og det skulle jentene fra Oslo gjøre det skarpt.
Der er vi best, ler Ragnhild Aas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag