*Nettavisen* Nyheter.

Oslo Østs herlige målfest

Serieleder Oslo Øst gjorde bunnlaget Lillehammer til statister før pause, og ledet enkelt og greit 5-0. Det endte til slutt 7-1, og matchen viste at Oslo Øst blir å regne med utover høsten.

Førsteomgangen må være noe av det bedre Oslo Øst har levert i år, selv om motstanderen var svak.
- Den var knallbra, og i pausen ble vi enige om å gå ut å gjøre en sånn omgang til, sier trener Geir Midtsian.
Det ble det ikke noe av i regnværet, men det spiller egentlig ingen rolle. Det Oslo Øst presterte før pause lover godt foran høstens opprykksthriller.
- Jeg synes spillet vårt begynner å sitte. Vi jobber mye med å spille på andrebevegelsen, og jeg ser igjen det vi øver på i kamp, sier Midtsian.

Målfesten

Her er målene som sendte Lillehammer hjem til OL-byen som slakt:
* 1-0 Gjestenes keeper bokser et frispark fra Aleksander Midtsian rett opp i lufta, og Pål Rustadstuen header ballen i åpent mål fra fem meter.
* 2-0 Kontring fra egen halvdel. Christian Torp tar med seg ballen, spiller til Midtsian - som finner igjen Torp på bakerste stolpe på blank goal.
* 3-0 Øst har bra trøkk. Ender med hardt innlegg fra Morten Granum, som Carl-Erik Torp styrer i åpent mål på bakerste stolpe.
* 4-0 Espen Schjerven rager høyest på en corner fra Midtsian, og header ballen i mål.
* 5-0 Nydelig forarbeid av C-E Torp. Slår en tunnel på backen sin, og finner Schjerven med innlegget foran mål. Midtstopperen styrer ballen inn på volley.
* 6-0 Innbytter Karim Aouida ble fint frispilt av C-E Torp, og alene med keeper gjorde han ingen feil.
* 7-1 Knallhardt innlegg fra høyre av Granum, som Aouida styrer i åpent mål på bakerste stolpe.

Sløste litt

I tillegg var Midtsian og to blá Torp helt alene med Lillehammers keeper før pause uten å score. Gjestens redusering kom på en corner, hvor Østs keeper Stian Straume bommet i feltet.
Nykomlingen Christian Torp (22) spilte sin første hjemmekamp for Oslo Øst etter overgangen fra Ullensaker/Kisa i sommerferien, og unggutten scoret Østs andre mål.
- Jeg synes jeg klarte meg greit. Må bruke litt tid til å bli kjent med både spillere og spillestil, sier Torp.
Han er opprinnelig fra Korsvoll, og har vært innom Skeid og Ull/Kisa før han kom til Oslo Øst.
- Jeg har mange kamerater som spiller her, og så var jeg ikke helt fornøyd med situasjonen i Ull/Kisa, sier Torp.
- Hva tror du om Oslo Østs sjanser?
- De tror jeg er veldig store. Dette er en kjempebra gjeng med godt humør, og som spiller fin fotball, sier Christian Torp.
PS! Oslo Øst manglet Kjell Roar Kaasa (skadet), Petter Heum (skadet), Eivind Kampen (karantene) og Mike Dumboye skadet mot Lillehammer.

Annonsebilag