RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Rugby klubb best i Norden


Oslo har ikke tatt hjem et gull siden 70-tallet
Oslo har ikke tatt hjem et gull siden 70-tallet
Oslo Rugby klubb ble forrige uke nordisk mester etter å ha slått Helsinki 33-24 i Helsinki. Dermed kan laget fra Frogner smykke seg med tittelen Nordens beste rugbylag.

FROGNER: Oslo Rugby Klubb (ORK) måtte til Helsinki for å spille om hvem som var det beste klubblaget i Norden. Og det gjeveste trofeet innen rugbymiljøet i Norden ble med tilbake til Oslo og Frogner.

Og seieren var svært overbevisende, selv om laget gjorde det vel spennende etter å ha ledet 28-0 til pause over Helsinki Warriors. Laget fra Frogner vant til slutt 33-24.

- Dette var en kamp med høy intensitet og masse og spille om, så var det ikke noe tegn til stygt spill. I tillegg må vi takke finnene for et fantastisk vertskap, sier Francis Hunt til Lokalavisen.

Nå håper de at flere vil få øynene opp for denne sporten.

- Vi trener på frogner og mange av spillerne bor her. Derfor ønsker vi at flere fra området tilslutter seg sporten og man kan kontakte klubben via vår webside www.rugby.no/oslo/, sier Francis Hunt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere