RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo rundt på sykkel?

Senterpartiet i Oslo vil ta initiativet til at Oslo kommune og de 15 bydelene sammen med frivillige organisasjoner, sykkelkretsen og Oslo Idrettskrets hvert år i september gjennomfører en massemønstring på sykkel "Tour d' Oslo" (Oslo Rundt.

SENTRUM: Rittet skal ha start og målgang på Rådhusplassen, og løypetraseen skal passere gjennom alle Oslos 15 bydeler. Rittet skal være et ledd i en 10-årsplan for å bygge ut et sammenhengende og godt sykkelveinett i hele Norges hovedstad. Rittet skal ha konkurranseklasser, men også være åpent for de som vil delta med rene mosjonsformål for øye.

Vi tror et årlig sykkelritt gjennom hele byen vil være en sterk påminnelse om å bygge ut og vedlikeholde et sykkelveinett i hele Oslo, som en hovedstad og miljøby kan være stolt av. Samtidig vil et slikt ritt være en attraksjon for byen, et krafttak for å styrke samarbeidet mellom kommunen og Oslo-idretten, og bidra til at Oslo-borgere og turister blir kjent med alle 15 bydeler, sier Senterpartiets førstekandidat i Oslo, Lars Rottem Krangnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere