RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Arkivfoto

Oslo S og flere andre stasjoner er stengt i helgen

Til helgen skal det gjennomføres arbeid som gjør at togtrafikken mellom Oslo S og Grefsen, Bryn, Hauketo og Skøyen stanses i ett døgn.

OSLO: Jernbaneverket fortsetter arbeidet med å fornye jernbanen i Oslo. Arbeidet begynner lørdag 3. mars klokken 12 og varer i 24 timer.

Denne helgen vil det også bli foretatt vegetasjonsrydding langs sporet i Brynsbakken. Dette gjelder trær som vokser for tett inntil toglinjen.

Flere stengninger i vår

– Dette bruddet markerer starten på en rekke brudd på Oslo S i år, sier prosjektleder for Osloprosjektet i Jernbaneverket Utbygging, Vibeke Aarnes.

– Bare i mars skal vi utføre arbeid i tre av fire helger, så kommer påsken og ett brudd til i mai, før sommerens store sjau på seks uker. I løpet av året skal det meste være på plass for at togpassasjerene skal oppleve færre forsinkelser og driftsproblemer på strekningen Etterstad-Lysaker. Målet er at infrastrukturen som Jernbaneverket har ansvaret for (strøm, signaler, skinner og stasjoner) skal være oppe og gå i over 99 prosent av tiden.

LES FLERE SAKER OM BIL OG TRAFIKK I OSLO HER

– Vi er i rute, avslutter Vibeke Aarnes.

Alternativ transport

For passasjerne vil det bli satt opp alternativ transport på strekninger det ikke går tog.

Passasjerer som skal reise bes beregne god tid og sjekke alternativer hos selskapene:

www.nsb.no
www.nsb.no/gjovikbanen.no
www.flytoget.no
www.trafikanten.no

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere